Μίχαϊλιουκ: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Ουκρανό- «Εκτός» έμεινε ο Παναθηναϊκός

Μίχαϊλιουκ: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Ουκρανό- «Εκτός» έμεινε ο Παναθηναϊκός

Ο Σβι Μίχαϊλιουκ ήταν πρώτος στόχος για τους Πράσινους. Αλλά…

Κοντά σε ομάδα του ΝΒΑ βρίσκεται ο Σβι Μίχαϊλιουκ, αφού την περίπτωση του Ουκρανού έχουν κυκλώσει οι Μιάμι Χιτ. Ο Ουκρανός φαίνεται πως θα υπογράψει στην παρέα του Τζίμι Μπάτλερ. Και αυτό αναγκάζει τον Παναθηναϊκό να αλλάξει και πάλι τον σχεδιασμό του μιας και είχε επενδύσει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των… επιθυμιών του στο ταλέντο του εξαιρετικού αυτού σουτέρ.

Η περίπτωση των Χιτ ήρθε σήμερα στο προσκήνιο μιας και όλον αυτό τον καιρό ο Ουκρανός φέρονταν να περιμένει τους Μπόστον Σέλτικς προκειμένου να γίνει πράξη η επιθυμία του να παραμείνει στο ΝΒΑ. Το είχε πει άλλωστε στους Πράσινους, ότι θα εξαντλήσει τις σχετικές πιθανότητες και μόνο τότε θα συζητήσει ουσιαστικά την περίπτωση να περάσει στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού για κάποια ομάδα της Euroleague.

Το Μαϊάμι φαίνεται πως αλλάζει την περιφέρεια του καθώς μετά τον Μαξ Στρους που αναχώρησε για το Κλίβελαντ είναι «ανοιχτό» να αποχωρήσει και ένας εκ των Τάιλερ Χίροου ή Ντάνκαν Ρόμπινσον. Οι περσινοί φιναλίστ λοιπόν κάνουν… τα κουμάντα τους. Και αυτό κοστίζει στον Παναθηναϊκό που ουσιαστικά από προχθές έχει πάρει τα σχετικά μαντάτα εξ ου και από το ρεπορτάζ του προκύπτει αλλαγή στην στόχευση για την τελευταία μεταγραφική του κίνηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ