Έσκασε… Λούντμπεργκ στην αγορά της Ευρωλίγκας: Λύνει το συμβόλαιο με τη Βίρτους ο χαρισματικός γκαρντ

Έσκασε… Λούντμπεργκ στην αγορά της Ευρωλίγκας: Λύνει το συμβόλαιο με τη Βίρτους ο χαρισματικός γκαρντ

Ο Ίφε Λούντμπεργκ, όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βίρτους Μπολόνια και αποτελεί μία νέα ενδιαφέρουσα επιλογή στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο Ίφε Λούντμπεργκ, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ της Βίρτους Μπολόνια τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Λίγο διάστημα πριν ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων της Euroleague, ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας, Σέρχιο Σκαριόλο, αποκάλυψε πως δεν υπολογίζει για τη νέα περίοδο τον Δανό γκαρντ, στην προσπάθεια να μειώσει το μπάτζετ της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Το καλωσόρισμα του Μαρτίνεθ στον Γιόβετιτς

Χαρακτηριστικά ο Ισπανός προπονητής δήλωσε:

«Δεν θεωρείται απουσία ο Ίφε Λούντμπεργκ. Δεν θα είναι στο ρόστερ της πρώτης ομάδας».

Αυτομάτως με την αποχώρησή του από τη Βίρτους, ο Λούντμπεργκ τοποθετείται στην αγορά των ελεύθερων και ψάχνει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο 28χρονος Δανός είναι δυνατός στο επιθετικό κομμάτι, κυρίως στις καταστάσεις «1 εναντίον 1» και αποτελεί έναν παίκτη που θα μπορούσε να απασχολήσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Ολυμπιακό, με δεδομένο το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» σε αυτές τις θέσεις της περιφέρειας που μπορεί να αγωνιστεί ο Λούντμπεργκ.

Ο Δανός, μετά από 2 χρόνια παρουσίας στην ΤΣΣΚΑ και το περσινό του πέρασμα από τη Βίρτους έχει κατά μέσο όρο στη Euroleague, 9.1 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 2 ασίστ, με 9 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης στα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ