Πρόεδρος Βίρτους κατά Σκαριόλο: «Βρήκα τον Χάκετ έξω από τα αποδυτήρια να κλαίει»

Πρόεδρος Βίρτους κατά Σκαριόλο: «Βρήκα τον Χάκετ έξω από τα αποδυτήρια να κλαίει»

Βόμβες εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Βίρτους Μπολόνια κατά του πρώην προπονητή της ομάδας, Σέρτζιο Σκαριόλο.

Το «σίριαλ» μεταξύ της Βίρτους Μπολόνια και του Σέρτζιο Σκαριόλο συνεχίζεται.

Αφού παρουσίασε τον Λούκα Μπάνκι ως νέο τεχνικό της ομάδας, ο πρόεδρος της Βίρτους έκανε ολομέτωπη επίθεση προς τον Ισπανό πρώην προπονητή του για την αντιμετώπιση που είχε στους παίκτες και στον σύλλογο.

«Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο αυτούς τους έξι μήνες είναι που αντιμετωπιστήκαμε σαν να είμαστε μια εταιρία με κουρέλια. Στην Ιταλία έχουμε το δεύτερο μεγαλύτερο μπάτζετ, πίσω μόνο από το Μιλάνο, το οποίο έχει άλλους στόχους. Πάντα είχαμε μεγάλα μπάτζετ, τι μπορούν να πουν η Τρεβίζο και οι άλλες ομάδες», ανέφερε αρχικά.

«Θεωρώ αυτή την ομάδα πολύ δυνατή, ακριβώς επειδή την έχτισαν οι Σκαριόλο και Ρόνκι. Όλοι οι παίκτες υπέγραψαν συμφωνία με τον προπονητή. Τελικά έφυγε ο Τεόντοσιτς, τον οποίο τρέφω μεγάλη στοργή, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τον Οκτώβριο ο Σκαριόλο ήθελε να αφήσει στην άκρη και τον Τεόντοσιτς και τον Μπελινέλι. Δεν τους έβαζε σε πολλά παιχνίδια γιατί, κατά τη γνώμη του, ήταν μεγάλοι σε ηλικία».

«Θεωρώ τον Σέρχιο Σκαριόλο σπουδαίο προπονητή, και μάλιστα τον υπερασπίστηκα σε ορισμένες στιγμές με την διοίκηση του συλλόγου. Όμως οι ιστορίες αγάπης τελειώνουν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τις διάφορες συζητήσεις με Τορόντο Ράπτορς και Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ είχε συμβόλαιο με τη Βίρτους, σαν να ήταν ομάδα της Serie B».

Λούντμπεργκ. Ο Σκαριόλο είπε ότι θέλαμε να τον διώξουμε. Δεν τον άφησε να παίξει και ήθελε να τον διώξει πέρυσι. Πώς μπορείς να πεις ότι θέλαμε να τον διώξουμε; Ήθελε μια ομάδα από νέους, να διώχνει όλους τους παλιούς. Όπως ο Γουίμς, ο αγαπημένος μου. Αλλά όχι μόνο. Βρήκα τον Ντάνιελ Χάκετ έξω από τα αποδυτήρια να κλαίει. Δεν ήθελε να τον αφήσει να παίξει, για αυτόν (Σκαριόλο) είχε τελειώσει. Ο Τεόντοσιτς τελείωσε. Ο Μπελινέλι τελείωσε», είπε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ