Το κορίτσι του Τέρενς Ντέιβις, θα φτιάξει βαλίτσες για την Ελλάδα (pics)

Το κορίτσι του Τέρενς Ντέιβις, θα φτιάξει βαλίτσες για την Ελλάδα (pics)

Ποια είναι η Γκάμπριελ Μόργκαν, σύντροφος του Τέρενς Ντέιβις, που είναι στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού...

Ο Τέρενς Ντέιβις ακούγεται όλο και πιο έντονα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα και ειδικά από τη στιγμή που ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε ότι οι ερυθρόλευκοι κοιτάζουν στην αγορά για παίκτη και θα προχωρήσουν σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση.

Ο Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ είναι στην κορυφή της λίστας του Έλληνα τεχνικού και δεν αποκλείεται να είναι αυτός που θα αποκτηθεί τελικά από τους Πειραιώτες. Ο πρώην παίκτης των Σακραμέντο Κινγκς εφόσον πάρει τη μεγάλη απόφαση και αφήσει τις ΗΠΑ για λογαριασμό του Ολυμπιακού, τότε στην Ελλάδα θα έρθει μαζί με τη σύντροφό του, Γκαμπριέλ Μόργκαν.

Το κορίτσι του Ντέιβις είναι διακοσμήτρια και έχει και μια σελίδα στο Instagram με τη δικιά της συλλογή. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντέιβις δεν είναι παντρεμένος, αλλά είναι μαζί και έχουν και ένα παιδί.

Η Γκάμπριελ είναι πανέμορφη και έχει εργαστεί και σαν μοντέλο, ενώ έχουν μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με τον Ντέιβις, με τον οποίο είναι αρκετά χρόνια μαζί και φυσικά αν αποφασίσει να έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό θα τον ακολουθήσει…

Δείτε το κορίτσι του Τέρενς Ντέιβις:

Terence Davis

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ