Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Ανακοίνωσε τον Τομ Ντέιβις για 3 χρόνια

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Ανακοίνωσε τον Τομ Ντέιβις για 3 χρόνια

Παίκτης της νεοφώτιστης στην Premier League Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έγινε με κάθε επισημότητα ο Τομ Ντέιβις για τα επόμενα τρία χρόνια.

Σε μία σημαντική προσθήκη προχώρησε η νεοφώτιστη στην Premier League Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, καθώς ανακοίνωσε ως ελεύθερο από την Έβερτον τον 25χρονο μέσο, Τομ Ντέιβις.

Οι «blades» τα βρήκαν σε όλα με τον Ντέιβις με τον παίκτη να βάζει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Διαβάστε επίσης: Τέσσερα «κλειδιά» θα δείξουν τον δολοφόνο του Μιχάλη

Έτσι, το σύνολο του Πολ Έκινγκμπότον με την προσθήκη του Ντέιβις «θωρακίζει» την μεσαία του γραμμή καθώς εντάσσει στο ρόστερ ένα παίκτη που έχει καταγράψει 155 συμμετοχές σε στην Premier League με την φανέλα της Έβερτον.

Συνολικά ο Ντέιβις μετράει 179 παιχνίδια στην καριέρα του σε όλες τις διοργανώσεις με τα «ζαχαρωτά», έχοντας σημειώσει 7 γκολ και ακόμη 7 ασίστ.

Ο 25χρονος Ντέιβις ήταν στην Έβερτον από την ηλικία των 11 ετών και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον σύλλογο το 2015.

Το επόμενο παιχνίδι της Σέφιλντ είναι -εκτός έδρας- απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ την Παρασκευή (18/08) και αναμένεται ο νεοαποκτηθείς Ντέιβις να κάνει το ντεμπούτο του. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0 από την Κρίσταλ Πάλας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ