Τι είπε ο Ιτούδης για Παπαγιάννη και Παναθηναϊκό

Τι είπε ο Ιτούδης για Παπαγιάννη και Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε στη media day της Φενέρμπαχτσε για τον Γιώργο Παπαγιάννη, αλλά και για την ανάγκη που είχε ο Έλληνας σέντερ να αλλάξει παραστάσεις...

Με το τζάμπολ της Euroleague να βρίσκεται προ των Πυλών, η Φενέρμπαχτσε πραγματοποίησε την καθιερωμένη media day της, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μια καλή ευκαιρία για παίκτες και τεχνικό επιτελείο, ώστε να συστηθούν στο κοινό και να μιλήσουν για τους στόχους της νέας χρονιάς.

Διαβάστε επίσης: Νέο συμβόλαιο της Ίντερ στον Λαουτάρο Μαρτίνες με… γερή αύξηση

Αυτό έκανε και ο Δημήτρης Ιτούδης, με τον 53χρονο τεχνικό της Φενέρ να μιλά για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Γιώργο Παπαγιάννη, αλλά και για τα άλλα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Τούρκων.

«Είναι και οι τέσσερις εδώ για ό,τι τους χρειαστεί η ομάδα. Ο Σερτάτς Σανλί είναι ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία στην EuroLeague. Θα έχει σίγουρα σημαντικό ρόλο. Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήθελε να αλλάξει σκηνικό», δήλωσε ο πρώην προπονητής της Εθνικής.

«Είναι ένας εξίσου καλός παίκτης και θα μας δώσει μία διαφορετική διάσταση στο παιχνίδι μας. Ο Σέστινα είναι ομαδικός παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί σε διαφορετικές θέσεις. Όλη η ομάδα στήριξε τους νέους παίκτες. Δυστυχώς δεν είδαμε τον Νέτο λόγω του τραυματισμού του. Ελπίζω να παίξουμε το παιχνίδι που θέλουμε», είπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ