GM Φενέρ: «Το καλοκαίρι ο Ντόρσεϊ δέχθηκε μια τεράστια πρόταση»

GM Φενέρ: «Το καλοκαίρι ο Ντόρσεϊ δέχθηκε μια τεράστια πρόταση»

Ο General Manager της Φενέρμπαχτσε, Ντέρια Γιανιέρ, αποκάλυψε πως ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είχε δεχθεί μια πολύ μεγάλη πρόταση το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Το όνομα του Τάιλερ Ντόρσεϊ ακούστηκε για αρκετές ομάδες το περασμένο καλοκαίρι μετά και τα όσα είχαν ακουστεί για τις σχέσεις του με τον Δημήτρη Ιτούδη από το φινάλε της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο General Manager της Φενέρμπαχτσε, Ντέρια Γιανιέρ, μιλώντας στο «mackolik.com» αποκάλυψε πως ο παίκτης είχε δεχθεί μια πολύ μεγάλη πρόταση, ωστόσο οι Τούρκοι δεν θέλησαν να τον αφήσουν να φύγει.

Oι δηλώσεις του Ντέρια Γιανιέρ για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ:

«Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είχε μία πρόταση με πολλά περισσότερα χρήματα απ’ όσα παίρνει σε εμάς. Όταν κάνεις πρόταση σε παίκτη που έχει συμβόλαιο, θα πρέπει να μιλήσεις με την ομάδα του πρώτα. Έγινε μία κρούση, αλλά ξεκαθαρίσαμε ότι δεν ενδιαφερόμαστε.

Από την άλλη, υπήρξαν άλλες προσεγγίσεις που δεν έγιναν σε εμάς, αλλά μέσω παικτών, του Τύπου και των μάνατζερς. Αυτό το τονίσαμε μέσω ενημέρωσης σε κάποια Μέσα, καθώς το συγκεκριμένο είναι κατά των κανονισμών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ