Σημαντικές επιστροφές για τη Ρεάλ ενόψει Εφές

Σημαντικές επιστροφές για τη Ρεάλ ενόψει Εφές

Με δύο πολύτιμους παίκτες θα παραταχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Αναντολού Εφές.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ταξιδεύει στην Τουρκία αύριο Πέμπτη (12/10) για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague.

Η ομάδα του Τσους Ματέο στοχεύει στο 2/2 μετά την εκτός έδρας νίκης απέναντι στην Μπασκόνια, με το βαθμό δυσκολίας να ανεβαίνει πλέον, καθώς απέναντι της θα βρει τους πρωταθλητές Ευρώπης του 2022 και του 2021.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεση του για το αυριανό ντέρμπι και τον Γουόλτερ Ταβάρες αλλά και τον Γκάμπριελ Ντεκ.

Ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι επέστρεψε στο νικηφόρο φιλικό απέναντι στους Ντάλας Μάβερικς (127-123) και πλέον δηλώνει έτοιμος για να ενισχύσει την ομάδα του στην Τουρκία.

Όπως αποκάλυψε ο Ματέο και ο Γκάμπριελ Ντεκ θα είναι διαθέσιμος για το αυριανό παιχνίδι. Ο Αργεντινός είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι του Σούπερ Καπ απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πλέον είναι και αυτός έτοιμος ώστε να επιστρέψει.

Για την περίπτωση του Ντεκ, ο προπονητής της Ρέαλ δήλωσε: «Έρχεται επίσης μαζί μας και είναι καλά νέα που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Σε αυτή την πτυχή του εσωτερικού παιχνιδιού, μυών και σωματικής ικανότητας, χρειαζόμασταν βοήθεια. Ας δούμε, γιατί δεν έχει προπονηθεί με την ομάδα από τον ημιτελικό του Σούπερ Καπ και καλό θα είναι να πάρει λεπτά».

Από την πλευρά του, ο Βόσνιος Τζάναν Μούσα σχολίασε: «Η Εφές είναι μια πολύ σκληρή ομάδα με σπουδαίους παίκτες. Είναι ένα πολύ περίπλοκο γήπεδο, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε εκεί. Η επιστροφή του Ταβάρες είναι πολύ σημαντική γιατί είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ