Ομπστ: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ ταλαντούχα ομάδα»

Ομπστ: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ ταλαντούχα ομάδα»

Ο Αντρέας Ομπστ μίλησε για την αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με τον Παναθηναϊκό.

Η Μπάγερν Μονάχου θα φιλοξενηθεί από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague ψάχνοντας το 2/2 μετά τη νίκη της επί της Άλμπα Βερολίνου στην πρεμιέρα.

Ο Αντρέας Ομπστ, μίλησε για το παιχνίδι με τους Πράσινους, τους οποίους χαρακτήρισε ως μία πολύ ταλαντούχα ομάδα, ενώ ξεκαθάρισε πως σημαντικό ρόλο θα παίξει να μείνει η απόδοση των Βαυαρών σε σταθερό επίπεδο.

Οι δηλώσεις του Αντρέας Ομπστ:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ ταλαντούχα ομάδα, πολύ δυνατό σύνολο και έχουν υψηλές προσδοκίες από τους φιλάθλους τους. Θα ξεκινήσουν το ματς με πολλή ενέργεια και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε.

Πρέπει να ξεκινήσουμε το παιχνίδι καλύτερα από ό,τι κάναμε κόντρα στην Άλμπα, να αποφύγουμε τόσα πολλά λάθη τόσες και να σταματήσουμε τον αντίπαλο από το να βρει εύκολους πόντους. Πρέπει επίσης να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να βελτιώσουμε την άμυνά μας. Αυτοί θα είναι και οι βασικοί παράγοντες του αγώνα.

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Αυτό που έχει σημασία είναι να διατηρήσουμε σε καλά επίπεδα την απόδοσή μας και στα 40 λεπτά του αγώνα, κάτι που δεν έχουμε καταφέρει ακόμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ