Συντριβή για τη Μονακό, πήρε το «θρίλερ» η Βαλένθια – Η βαθμολογία της Euroleague (pics)

Συντριβή για τη Μονακό, πήρε το «θρίλερ» η Βαλένθια – Η βαθμολογία της Euroleague (pics)

Η Μονακό συνετρίβη στο Πριγκιπάτο από την Βίρτους (59-83) – Μεγάλη νίκη για την Βαλένθια απέναντι στην Φενερμπαχτσέ (77-74).

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική της Euroleague, με τις ελληνικές ομάδες να έχουν απολογισμό μία νίκη και μια ήττα. Ο Ολυμπιακός των πολλών απουσιών ηττήθηκε εντός έδρας από την Μπαρτσελόνα με 77-68, ενώ ο Παναθηναϊκός χθες επικράτησε της Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ με 78-71. Οι δύο ελληνικές ομάδες έχουν από 1-1 και βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την ερχόμενη εβδομάδα υπάρχει διπλή αγωνιστική, με τον Ολυμπιακό να παίζει στην Ιταλία με την Αρμάνι (17/10, 21:45) και τον Παναθηναϊκό στην Κωνσταντινούπολη με την Φενερμπαχτσέ (17/10, 20:15). Την ερχόμενη Πέμπτη ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο ΣΕΦ την Παρτιζάν (19/10, 21:15) και την Παρασκευή ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ (20/10, 21:15). Το παιχνίδι του Τριφυλλιού ενδεχομένως να αναβληθεί, λόγω του πολέμου.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Ζαλγκίρις Κάουνας πήρε το ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα (79-74), με τη λιθουανική ομάδα να υπερασπίζεται την έδρα της και να κάνει το 2/2, μετά το διπλό που έκανε την περασμένη εβδομάδα απέναντι στην Βίρτους Μπολόνια.

Μια Βίρτους Μπολόνια, η οποία σήμερα ήταν σαρωτική στο Πριγκιπάτο, με την ιταλική ομάδα να διαλύει την Μονακό με 83-59. Σε κακό φεγγάρι επιθετικά οι γηπεδούχοι, με τους Ιταλούς να εκμεταλλεύονται τα λάθη των Μονεγάσκων και να φτάνει σε μια μεγάλη νίκη. Στο παιχνίδι που έκλεισε το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής, η Βαλένθια, μετά από ένα συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, επικράτησε με 77-74 της Φενερμπαχτσέ των Ιτούδη, Ντόρσεϊ, Καλάθη και Παπαγιάννη.

Η βαθμολογία:

Τα αποτελέσματα:

Η επόμενη αγωνιστική:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ