Μπαρτζώκας: «Μέσα από τις λάθος επιλογές μας στην επίθεση χάσαμε την αυτοπεποίθηση μας»

Μπαρτζώκας: «Μέσα από τις λάθος επιλογές μας στην επίθεση χάσαμε την αυτοπεποίθηση μας»

Στις λάθος επιλογές των παικτών του στο επιθετικό κομμάτι στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Αρμάνι Μιλάνο.

Όντας εξαιρετικά άστοχος ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 65-53 από την Αρμάνι Μιλάνο, με τους ερυθρόλευκους πλέον να πέφτουν στο 1-2.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στις λάθος επιλογές των παικτών στο επιθετικό κομμάτι.

Διαβάστε επίσης: Πρώτη νίκη για την Αναντολού Εφές, «3/3» η Μπαρτσελόνα

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι για εμάς. Ήμασταν φτωχοί στην επίθεση. Χάσαμε 13 λέι απ και την ίδια ώρα είχαμε 26% στο τρίποντο. Βάλαμε 53 πόντους. Δεν θα μπορούσαμε να κερδίσουμε έτσι. Προηγηθήκαμε με 45-44, αν θυμάμαι καλά, με το κάρφωμα του Μουσταφά Φαλ, αλλά μετά καταρρεύσαμε, είχαμε λάθος επιλογές στην επίθεση, χάσαμε αρκετά λέι απ σε αυτό το διάστημα με συνέπεια να χάσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Η Αρμάνι το εκμεταλλεύθηκε αυτό και κέρδισε».

Για τον Κάιλ Χάινς: «Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Κάιλ Χάινς και έχει τον απεριόριστο σεβασμό μου, αλλά και ολόκληρου του οργανισμού του Ολυμπιακού και των οπαδών του. Είναι ένας άνθρωπος που έχει δώσει τα πάντα σε όποια ομάδα κι αν έπαιξε. Πέρα από τίτλους έχει δώσει και την καρδιά του. Συγχαρητήρια για το επίτευγμά του».

Για την αποβολή του Κάνααν: «Ναι, ήταν πρόβλημα που ο Αϊζάια Κάνααν βγήκε από το παιχνίδι με δύο τεχνικές ποινές γιατί την ίδια ώρα, όπως ξέρετε, μας λείπουν οι Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Σακίλ ΜακΚίσικ, άρα ήμασταν χωρίς τρεις βασικούς γκαρντ, οπότε ήταν σημαντικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ