Η σπουδαία κίνηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο παιχνίδι με τη Βαλένθια

Η σπουδαία κίνηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο παιχνίδι με τη Βαλένθια

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα φορέσει τις μαύρες της εμφανίσεις στο ματς με τη Βαλένθια (18/10, 21:30) ως ένδειξη πένθους με γραμμένο το μήνυμα «Φέρτε του πίσω».

Η αποστολή της Μακάμπι Τελ Αβίβ ταξίδεψε στην Ανδαλουσία για να αντιμετωπίσει τη Βαλένθια για την 3η αγωνιστική της Euroleague. Το παιχνίδι αρχικά είχε οριστεί να διεξαχθεί στο Ισραήλ αλλά οι συνθήκες στη χώρα άλλαξαν την έδρα.

Μάλιστα οι παίκτες της Μακάμπι θα φορέσουν μαύρες μπλούζες ως ένδειξη πένθους για τους θανάτους που έχει επιφέρει ο πόλεμος στο Ισραήλ. Πέρα από αυτό θα υπάρχει γραμμένο στις εμφανίσεις «Bring them back», δηλαδή «φέρτε τους πίσω» στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για την κατάσταση.

Διαβάστε επίσης: Κι όμως υπάρχει εξήγηση: Για αυτό ο Ολυμπιακός δεν «τραβάει» ακόμα (vids)

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει χαρακτηριστεί ως υψηλής επικινδυνότητας και τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια. Όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα θα υπάρχουν 700 ειδικά εξοπλισμένοι αστυνομικοί ώστε να προφυλάσσουν τον κόσμο από το οποιοδήποτε περιστατικό. Αυτό έχει να κάνει με τον πόλεμο στο Ισραήλ αλλά και με την τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ