Αταμάν: «Να ξεχάσουμε την ήττα από την Φενέρ – Διαφορετικό το ματς με την Μακάμπι»

Αταμάν: «Να ξεχάσουμε την ήττα από την Φενέρ – Διαφορετικό το ματς με την Μακάμπι»

Μόνο την Μακάμπι σκέφτονται στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Εργκίν Αταμάν.

Ο αγώνας με τη Φενέρμπαχτσε αποτελεί παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, καθώς ακολουθεί αύριο (20/10, 21:15) το παιχνίδι με τη Μακάμπι στο κλειστό του ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Γι’ αυτό ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος δήλωσε ότι «απέναντι στη Φενέρμπαχτσε δεν παίξαμε καλά», τόνισε στις δηλώσεις του πως «κάθε ματς είναι διαφορετικό κι οφείλουμε να ξεχάσουμε άμεσα την ήττα μας στην Τουρκία».

Διαβάστε επίσης: Ανατριχιαστικές «συμπτώσεις»: Ο Μαρέσκα στην «OPAP Arena» πριν 15 ημέρες – Η… μοιραία συνύπαρξη του Τριτσώνη με Μαρέσκα και Μάσα! (pics)

«Απέναντι στη Φενέρμπαχτσε δεν παίξαμε καλά, αλλά αυτή είναι η Euroleague. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις εκτός έδρας. Η Φενέρ είναι μια πολύ καλή ομάδα και ξεκίνησε εξαιρετικά το παιχνίδι.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο δεν είχαμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε στο ματς. Αλλά κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Στους δύο πρώτους μας αγώνες στο ΟΑΚΑ στη Euroleague παίξαμε καλό μπάσκετ, παρότι χάσαμε από τον Ολυμπιακό στην παράταση» είπε ο προπονητής των «πράσινων» και συμπλήρωσε:

«Αύριο θα είναι ένα διαφορετικό ματς, η Euroleague είναι πολύ σκληρή. Κάθε ματς είναι διαφορετικό, γι’ αυτό και θα πρέπει να ξεχάσουμε άμεσα την ήττα μας από την Φενέρ. Σίγουρα αναλύσαμε άμεσα, μετά την επιστροφή μας από την Κωνσταντινούπολη, τα λάθη μας, αλλά τώρα όλη μας η προσοχή είναι στον αγώνα με τη Μακάμπι».

Από πλευράς των παικτών του Παναθηναϊκού μίλησε ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος επισήμανε ότι «είμαστε έτοιμοι να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε απέναντι στη Φενέρ και να συνεχίσουμε για να γίνουμε καλύτεροι σαν ομάδα».

Ο διεθνής σέντερ είπε αρχικά: «Είναι σίγουρα μια πολύ καλή ομάδα. Προετοιμαστήκαμε σήμερα βλέποντας βίντεο από τον τρόπο παιχνιδιού της Μακάμπι. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε απέναντι στη Φενέρ και να συνεχίσουμε για να γίνουμε καλύτεροι σαν ομάδα.

Η Μακάμπι είναι μια καλή ομάδα με εξαιρετικούς περιφερειακούς παίκτες. Θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή στην άμυνα και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι αποφεύγοντας τα καλάθια από αιφνιδιασμούς. Κάτι τέτοιο θεωρώ πως θα μας βοηθήσει πολύ».

Αναφερόμενος στις κακές «εκκινήσεις» του «τριφυλλιού» στα τελευταία ματς υπογράμμισε: «Ισχύει ότι σε κάποια παιχνίδια δεν μπήκαμε όπως έπρεπε. Προσπαθούμε να αντιληφθούμε ως ομάδα το τι φταίει. Το βέβαιο είναι πως θα πρέπει να διορθώσουμε άμεσα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ