Γιαννακόπουλος: «Θα τους γλεντήσει όλους ο Αταμάν» – Τι είπε για μεταγραφές και… αποχωρήσεις

Γιαννακόπουλος: «Θα τους γλεντήσει όλους ο Αταμάν» – Τι είπε για μεταγραφές και… αποχωρήσεις

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για πολλά σε live στο Instagram σχετικά με τον Παναθηναϊκό - Οι ατάκες του για Αταμάν, Μήτογλου και... μεταγραφές και αποχωρήσεις.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μια μέρα μετά την ήττα από τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ «χτύπησε» ξανά στα social media και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός σχετικά με τον Παναθηναϊκό, τον Εργκίν Αταμάν και το ρόστερ του τριφυλλιού.

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ αναφέρθηκε μέσω live βίντεο στο instagram στην ομάδα του και στάθηκε ιδιαίτερα στον Τούρκο προπονητή, ενώ έκανε ειδική μνεία και στους Ντίνο Μήτογλου και Κώστα Αντετοκούνμπο.

Συγκεκριμένα, ο Γιαννακόπουλος τόνισε πως «ο Εργκίν Αταμάν θα τους γλεντήσει όλους στο φινάλε. Όποιος βάζει Αταμάν σε οποιαδήποτε πρόταση είναι μόνο στημένος. 100 χρόνια μπροστά είναι. Έναν αντίπαλο έχει μόνο στην Ευρώπη».

Και συνέχισε μιλώντας για το ρόστερ κάνοντας αποκαλύψεις σχετικά με τις μεταγραφές, αλλά και πιθανές αποχωρήσεις από τον Παναθηναϊκό: «Όσοι πρέπει να έρθουν θα έρθουν και όσοι πρέπει να φύγουν θα φύγουν. Στο τέλος θα γελάμε». Εν συνεχεία τόνισε ότι δεν έχει… ξενερώσει κανείς στον Παναθηναϊκό και δήλωσε αισιόδοξος για την έκβαση της σεζόν.

«Μας λείπει η τύχη μέχρι τώρα. Δύο σουτ είναι, δύο σφυρίγματα. Ο δύσκολος δρόμος είναι πιο ωραίος, αυτός με τις στροφές», σχολίασε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια μάλιστα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Κώστα Αντετοκούνμπο, στον Ντίνο Μήτογλου αλλά και στον Γιώργο Παπαγιάννη.

«Ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα τους… καταπιεί όλους. Ένας Παπαγιάννης μας λείπει αλλά σηκώθηκε κι έφυγε με όλο το ντόμινο που ακολούθησε. Ο Μήτογλου είναι παικταράς, απίστευτος άνθρωπος και κουβαλά κάτι αρχ@@@ μέχρι το πάτωμα», τόνισε ο κ.Γιαννακόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ