Πεναρόγια: «Η κηδεία μου δεν έχει γίνει ακόμα»

Πεναρόγια: «Η κηδεία μου δεν έχει γίνει ακόμα»

Ο Ζοάν Πεναρόγια αναφέρθηκε στο μέλλον του στην Μπασκόνια, αναφέροντας πως τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Ο τεχνικός της Μπασκόνια, Ζοάν Πεναρόγια, βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά τα πολλά ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας του σε Ισπανία και Ευρωλίγκα.

Ο Ισπανός τεχνικός όμως δεν έχει «τελειώσει». Όπως ακριβώς ανέφερε και ο ίδιος, «η κηδεία του δεν έχει γίνει ακόμα», θέλοντας προφανώς να εννοήσει ότι δεν θα τα παρατήσει μέχρι να τον απολύσει η ομάδα της Βιτόρια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν ανησυχώ, είμαι ήρεμος αν θα απολυθώ ή όχι. Η ομάδα πρέπει να είναι πιο συνεπής. Το λέω αυτό γιατί δουλεύω με μια μεγάλη ομάδα παικτών. Αν με ένοιαζε κάθε κριτική, τότε θα κρεμιόμουν από ένα δέντρο. Είμαστε μόλις στον μήνα Οκτώβριο και η σεζόν μόλις ξεκίνησε. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά όπως έκανα πάντα στην καριέρα μου. Αν ήρθατε εδώ για να κάνετε την κηδεία μου, δεν υπάρχει τέτοια κατάσταση. Είμαι αρκετά ήρεμος αυτή τη στιγμή.

Η επικοινωνία μου με τους παίκτες είναι εξαιρετική. Αυτή τη στιγμή δεν γίνεται ούτε η δική μου ούτε η κηδεία της Μπασκόνια. Εάν οι απώλειες δεν επηρεάζουν τους παίκτες τώρα, τότε υπάρχει πρόβλημα. Είμαστε σε μια διαδικασία και προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι. Φυσικά, οι συνεχόμενες απώλειες την περασμένη εβδομάδα μας ταρακούνησαν βαθιά. Αυτή τη στιγμή, παίζουμε άσχημα, αλλά τέτοια πράγματα μπορούν να συμβούν νωρίς στη σεζόν. Πρέπει να παραμείνουμε δυνατοί και να προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι κόντρα σε όλες τις πιθανότητες», ανέφερε ο Πεναρόγια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ