«Ματιές» του Ολυμπιακού σε Ντέιβις – Αποκάλυψη από την Ιταλία (vids)

«Ματιές» του Ολυμπιακού σε Ντέιβις – Αποκάλυψη από την Ιταλία (vids)

Τι αποκαλύπτει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Αλέσαντρο Μάτζι για τον Ολυμπιακό και τα σενάρια περί μεταγραφικής ενίσχυσης...

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει το μυαλό του αποκλειστικά στην πολύ δύσκολη αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη (19:45) για την 6η αγωνιστική της Euroleague, όμως τις τελευταίες μέρες τα σενάρια και η μεταγραφολογία γύρω από τους Πειραιώτες δίνει και παίρνει.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν την ατυχία να αντιμετωπίζουν συνεχώς προβλήματα τραυματισμών, δεν έχουν παίξει ποτέ πλήρεις και η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας παρακολουθεί την αγορά, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως το παραμικρό.

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό πριν μερικές μέρες «φούντωσε» ακόμη περισσότερο τη συζήτηση για το αν ο Ολυμπιακός χρειάζεται ενίσχυση, ενώ στην Ιταλία ο γνωστός δημοσιογράφος, Αλεσάντρο Μάτζι, σχολίασε όλα τα δεδομένα για τις ομάδες της Euroleague και έριξε στο «τραπέζι» το όνομα του Τέρενς Ντέιβις για τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός αποκάλυψε πως οι Πειραιώτες παρακολουθούν ξανά την περίπτωση του, χωρίς να έχουν κάνει ωστόσο την παραμικρή κίνηση, με τον Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ να κυκλοφορεί ελεύθερος και να μην περνάει απαρατήρητος από τον Μπαρτζώκα.

Ο ίδιος ο Ντέιβις δεν έχει βρει ακόμη αυτό που ψάχνει στο ΝΒΑ, παρότι έχει προτάσεις και εξετάζει όλο και πιο ζεστά το ενδεχόμενο της Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έχει το μυαλό του μόνο στο ματς με τη Φενέρ και δεν υπάρχει οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με μεταγραφική ενίσχυση τη δεδομένη χρονική στιγμή. Εξάλλου είναι στα «πιτς» οι ΜακΚίσικ και Σίκμα, με τον Έλληνα τεχνικό του Ολυμπιακού να περιμένει την επιστροφή τους.

Όσον αφορά τον Ντέιβις, που είχε γραφτεί και το καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό, ο Aμερικανός (26 ετών, ύψος 1.93μ) αγωνίστηκε πέρυσι με τη φανέλα των Σακραμέντο Κινγκς αριθμώντας 6.7 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 64 παιχνίδια, ενώ συνολικά έχει αγωνιστεί 227 φορές στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ