Καλαϊτζάκης: «Είμαστε σε αρκετά καλό δρόμο, να πάρουμε το διπλό απέναντι στην Μπαρτσελόνα»

Καλαϊτζάκης: «Είμαστε σε αρκετά καλό δρόμο, να πάρουμε το διπλό απέναντι στην Μπαρτσελόνα»

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα.

Ο Παναθηναϊκός θα τεθεί αντιμέτωπος με την Μπαρτσελόνα για την 6η αγωνιστική της Euroleague, θέλοντας να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης μίλησε για την αναμέτρηση με τους Καταλανούς, τονίζοντας πως οι Πράσινοι είναι σε καλό δρόμο, ενώ στάθηκε και στους τραυματισμούς των Σλούκα και Βιλντόζα.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης:

Για το ματς με την Μπαρτσελόνα: «Είμαστε σε αρκετά καλό δρόμο. Πήραμε μια μεγάλη νίκη τη Δευτέρα σε ένα ντέρμπι. Η Εuroleague είναι διαφορετική, παίζουμε με μία από τις καλύτερες και πιο φορμαρισμένες ομάδες της Euroleague όπως η Μπαρτσελόνα. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η νίκη.

Να πάμε εκεί μέσα και να πάρουμε μια εκτός έδρας νίκη που θα μας βοηθήσει και για τη συνέχεια. Όλοι ξέρουμε τι ομάδα είναι η Μπαρτσελόνα. Δεν χρειάζεται το scouting και κάτι παραπάνω. Έχουν πολλά επιθετικά όπλα. Ένας από αυτούς είναι ο Λαπροβίτολα. Ο Γουίλι και ο Βέσελι μέσα στο καλάθι. Έχουν πολλά ατού στην επίθεση. Να κάνουμε το παιχνίδι μας και να φτάσουμε στη νίκη».

Για τις απουσίες Σλούκα και Βιλντόζα: «Για τον Σλούκα δεν το ξέραμε, το μάθαμε το πρωί. Ο Βιλντόζα με τον Σλούκα είναι δύο βασικοί μας πυλώνες. Ο Σλου ήταν σε καλή κατάσταση και είναι και αρχηγός μας. Στόχος μας είναι η νίκη και αυτό πάμε να κάνουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ