Συνεχίζει ακάθεκτη η Βίρτους, πήρε το θρίλερ η Μπασκόνια – Η βαθμολογία της Euroleague

Συνεχίζει ακάθεκτη η Βίρτους, πήρε το θρίλερ η Μπασκόνια – Η βαθμολογία της Euroleague

Η Βίρτους Μπολόνια αποδεικνύει πως στοχεύει ψηλά φέτος στη διοργάνωση, η Μπασκόνια κατάφερε στο τέλος να πάρει τη νίκη με την Παρτιζάν. Η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη.

Ο Παναθηναϊκός αν και μάζεψε τη διαφορά στην τέταρτη περίοδο δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα από την Μπαρτσελόνα (80-72), σε μία βραδιά που η Βίρτους Μπολόνια, απέδειξε πως μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, επικρατώντας και επί της Ανατολού Εφές, με 93-81 και την Μπασκόνια να κάνει την ανατροπή και να κερδίζει στο τέλος την Παρτιζάν με 84-83, σε ένα πραγματικό θρίλερ.

Με μπροστάρη τον Τόκο Σενγκέλια (19 πόντους), που ως MVP του Οκτωβρίου συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις, η Βίρτους δεν αντιμετώπισε πρόβλημα σε κανένα σημείο του αγώνα από την Εφές και με ρεκόρ 5-1 ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη Μαδρίτη, για τη δοκιμασία της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στη Ρεάλ.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός 80-72: Κατάρρευση και ήττα στη Βαρκελώνη

Ένα πραγματικό θρίλερ εκτυλίχθηκε στη Βιτόρια ανάμεσα στη Μπασκόνια και την Παρτιζάν, με τους «Βάσκους» να καταφέρνουν να πάρουν μία σπουδαία νίκη με 84-83. Με δύο βολές του Μονέκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο οι γηπεδούχοι, στη σπουδαία βραδιά, οπού απέσυραν την φανέλα του Λουίς Σκόλα, πήραν τη νίκη και πέτυχαν τη δεύτερη νίκη της σεζόν.

Αναλυτικά η βαθμολογία της Euroleague μετά την 6η αγωνιστική: 

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής της Euroleague:

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής: 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ