Βαλένθια: Χάνει τον Κρις Τζόουνς με τραυματισμό

Βαλένθια: Χάνει τον Κρις Τζόουνς με τραυματισμό

Η Βαλένθια ηττήθηκε από την Μπανταλόνα στο πρωτάθλημα με την ομάδα του Μουμπρού να χάνει με τραυματισμό τον Κρις Τζόουνς.

Εκεί που η Βαλένθια δεν ταλαιπωρούταν από τραυματισμούς εφόσον επέστρεψε ο Τζάρεντ Χάρπερ ύστερα από περίπου ένα μήνα. ακόμη ένα τραυματισμός χτύπησε την ισπανική ομάδα.

Στην εκτός έδρας ήττα από την Μπανταλόνα με 80-76 για την 8η αγωνιστική της ACB, ο Μουμπρού είδε την Κρις Τζόουνς να αποχωρεί δύο λεπτά μετά το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Σύμφωνα με τον προπονητή ο 30χρονος γκαρντ τραυματίστηκε στον αστράγαλο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει.

Διαβάστε επίσης: Νίκη με ανατροπή για τους Μάβερικς κόντρα στους Χόρνετς (124-118) – Κατώτεροι οι Γουόριορς κόντρα στους Καβαλίερς (115-104)

Αναλυτικά είπε: «Γύρισε τον αστράγαλό του στα πρώτα λεπτά. Δεν επρόκειτο να ρισκάρουμε και να τον ρίξουμε ξανά στον αγώνα. Παίξαμε με τον Τζάρεντ Χάρπερ στο «1», έπρεπε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Φαίνεται πως έχει διάστρεμμα, το πόδι του έχει γίνει σαν… μπότα».

Το διάστημα που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό και αναμένονται εξελίξεις στις επόμενες μέρες. Ο Αμερικάνος γκαρντ έχει 11.3 πόντους, 4.7 ασίστ και 1.8 κλεψίματα έως τώρα στην Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ