Στην Ελλάδα ο Ναν για τον Παναθηναϊκό

Στην Ελλάδα ο Ναν για τον Παναθηναϊκό

Στην Ελλάδα έφτασε πριν λίγη ώρα για τον Παναθηναϊκό, ο Κέντρικ Ναν.

Λίγο πριν τις 14:00 έφτασε στην Ελλάδα ο Κέντρικ Ναν. Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό, μίλησε στα Μέσα που τον περιμέναν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά την άφιξή του, δηλώνοντας έτοιμος «να παίξω και αύριο αν χρειαστεί».

Ο Αμερικανός γκαρντ εμφανίστηκε ενημερωμένος για τον Παναθηναϊκό και μία από τις πρώτες του δηλώσεις ήταν πως μπορεί να συμμετάσχει άμεσα στις υποχρεώσεις των «πράσινων» και τόνισε ότι θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Νέα σενάρια για μεταγραφή στον Ολυμπιακό – Ποιος NBAερ προστέθηκε στη λίστα του Μπαρτζώκα (vid)

Οι πρώτες δηλώσεις του Ναν:

«Νιώθω υπέροχα. Είχα μια μεγάλη πτήση, είμαι κουρασμένος, αλλά και ενθουσιασμένος. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Έχω παίξει με τις μικρές ομάδες των ΗΠΑ εκτός συνόρων και τώρα χαίρομαι που θα αγωνιστώ και πάλι έξω από την Αμερική. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος, με πολύ μεγάλη ιστορία.

Στον κόουτς άρεσε ο τρόπος παιχνιδιού μου και είπα να το δοκιμάσω. Ο κόουτς θέλει να έρθω και να ηγηθώ της ομάδας, να σκοράρω και να κάνω αυτά που μπορώ. Μπορώ να δώσω σκορ, ηγετικά προσόντα και να κάνω ό,τι χρειαστεί για να κερδίσουμε.

Μπορώ να παίξω και αύριο αν χρειαστεί. Είμαι εδώ και έτοιμος για δράση», συνέχισε δηλώνοντας παρών για το ματς της Παρασκευής με την Άλμπα στο Βερολίνο. Το καλοκαίρι ήταν λίγο περίπλοκα τα πράγματα. Θέλω να τα πάω καλά με τον Παναθηναϊκό και του χρόνου να επιστρέψω στο ΝΒΑ. Θέλω πρώτα όμως να κερδίσω με τον Παναθηναϊκό».

Δεν αποκλείεται ο 29χρονος Αμερικανός να είναι στην αποστολή για το ματς της 7ης αγωνιστικής της Euroleague με αντίπαλο την Άλμπα, συγκεντρώνοντας και αρκετές πιθανότητες να πραγματοποιήσει και το ντεμπούτο του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ