Ναν: «Δεν περίμενα τόσο κόσμο στο αεροδρόμιο – Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ» (vid)

Ναν: «Δεν περίμενα τόσο κόσμο στο αεροδρόμιο – Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ» (vid)

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Παναθηναϊκό, ενώ δήλωσε έτοιμος να παίξει.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τον Κέντρικ Ναν, με τον κόσμο να δίνει το παρών στο αεροδρόμιο για να δώσει μια πρώτη… γεύση στον Αμερικανό.

Ο νέος γκαρντ των Πρασίνων μίλησε για την υποδοχή, για τον Εργκίν Αταμάν, για την επιλογή του να έρθει στην Ευρώπη, ενώ τόνισε ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Οι δηλώσεις του Κέντρικ Ναν:

Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: «Νιώθω εξαιρετικά, ήδη έχω αισθανθεί τη στήριξη και είναι φανταστικό, οπότε είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Για τον κόσμο που τον υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο: «Σίγουρα, ήταν έκπληξη για εμένα. Δεν περίμενα τόσο κόσμο στο αεροδρόμιο. Μπορώ να φανταστώ πώς είναι τα πράγματα στο γήπεδό μας και ανυπομονώ».

Για τους άμεσους στόχους του: «Θέλω να ενταχθώ στην ομάδα και να προσφέρω άμεσα. Είναι ένας από τους στόχους, να συμβαδίσω με την ομάδα και τους προπονητές μου και να ξεκινήσουμε να παίρνουμε νίκες, σε υψηλό ρυθμό».

Για τον κόσμο του «τριφυλλιού»: «Φυσικά, έχω ακούσει πολλά για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Έκανα και εγώ λίγη έρευνα και τα βίντεο ήταν τρελά. Δεν έχω δει τίποτα ανάλογο στη ζωή μου. Είμαι ενθουσιασμένος που θα βρεθώ στο ΟΑΚΑ και θα το ζήσω».

Για το μήνυμά του προς το κοινό της ομάδας: «Θέλω να ξέρουν πως είμαι εδώ, είμαι έτοιμος και… ας πιάσουμε δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ