Μπαρτσελόνα: Επιστρέφουν Λαπροβίτολα και Γιοκουμπάιτις

Μπαρτσελόνα: Επιστρέφουν Λαπροβίτολα και Γιοκουμπάιτις

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρότζερ Γκριμάου, θα έχει στη διάθεσή του τους Νίκο Λαπροβίτολα και Ρόκας Γιοκουμπάιτις, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρότζερ Γκριμάου, επιβεβαίωσε ότι οι Νίκο Λαπροβίτολα και Ρόκας Γιοκουμπάιτις προπονούνται πλέον κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και θα είναι έτοιμοι να αγωνιστούν κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, για την Euroleague.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα (10/11, 21:30) για την έβδομη αγωνιστική της Euroleague και ο Ρότζερ Γκριμάου θα έχει άλλες δύο επιλογές για τις θέσεις στην περιφέρεια.

Διαβάστε επίσης: Μιχάλης Κατσουρής: Συνελήφθη Έλληνας οπαδός, ερευνάται η εμπλοκή του στη δολοφονία του φιλάθλου της ΑΕΚ

Ο προπονητής των Καταλανών εξήγησε πως αμφότεροι προπονήθηκαν κανονικά την και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα παίξουν κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Λαπροβίτολα μετράει φέτος 13,8 πόντους, 6,8 ασίστ και 2 ριμπάουντ σε τέσσερις αγώνες στην Euroleague με τη Μπαρτσελόνα, ενώ o Γιουκουμπάιτις, μετρά 6,8 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ σε πέντε συμμετοχές.

Από την άλλη πλευρά, ο Ερυθρός Αστέρας ταξίδεψε στη Βαρκελώνη με τρεις απουσίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ