Ερνανγκόμεθ: «Στο ΝΒΑ δεν είχα την εμπιστοσύνη που έχω στην Μπαρτσελόνα»

Ερνανγκόμεθ: «Στο ΝΒΑ δεν είχα την εμπιστοσύνη που έχω στην Μπαρτσελόνα»

Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ μίλησε για την προσαρμογή του στην Μπαρτσελόνα, αλλά και για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν.

Η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να φέρει στην Ισπανία τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ, με τον σέντερ των «μπλαουγκράνα» να ψάχνει ακόμα τα πατήματά του για να βρεθεί σε σημείο να κυριαρχεί.

Σε δηλώσεις του τόνισε πως νιώθει την εμπιστοσύνη των Καταλανών, κάτι που δεν είχε στο ΝΒΑ, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Γιαν Βέσελι.

Οι δηλώσεις του Γουίλι Ερνανγκόμεθ:

Για τη σύγκριση Ευρώπης και ΝΒΑ: «Δεν είχα αυτό το συναίσθημα υποστήριξης αυτά τα σχεδόν οκτώ χρόνια στο ΝΒΑ. Το να νιώθω τόσο σημαντικός στην Μπάρτσα, με την υποστήριξη του κόσμου, με κάνει περισσότερο κίνητρο να θέλω να βελτιωθώ και να δώσει τίτλους σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο.

Δεν είμαι ακόμα κοντά στον Γουίλι που θέλω να είμαι στην Μπαρτσελόνα. Γίνομαι πιο άνετος και προσαρμόζομαι, αλλά θέλω ο Γουίλι που θα βλέπετε στο μέλλον να είναι ο παίκτης που επέλεξε η Μπαρτσελόνα, αυτός που μπορεί να βοηθήσει να κερδίσει κάθε αγώνα και κάθε τίτλο. Αυτός είναι ο προσωπικός μου στόχος και δουλεύω γι’ αυτόν.

Για τη συνεργασία με τον Βέσελι: «Ενθαρρύνω τον Βέσελι να σουτάρει περισσότερο (γέλια), έχει δείξει εδώ και χρόνια ότι έχει ένα υπέροχο σουτ δύο πόντων. Προσπαθούμε να αναζητήσουμε την καλύτερη επιλογή εντός του γηπέδου».

Για τη δική του βελτίωση: «Δουλεύω στο περιφερειακό μου σουτ για πολλά χρόνια για να είμαι πιο ευέλικτος στο να δημιουργώ περισσότερες δυσκολίες στον αντίπαλο και να δίνω στην ομάδα περισσότερα πλεονεκτήματα. Αυτή τη σεζόν νιώθω πολύ άνετα, αν και δεν είναι κάτι που μου αρέσει να κάνω πολύ περισσότερο, γιατί το παιχνίδι της μάχης στο low post είναι αυτό που μου αρέσει περισσότερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ