Δύσκολες νίκες στο φινάλε για Μπαρτσελόνα (86-81) και Μονακό (80-70) – Η βαθμολογία της Euroleague

Δύσκολες νίκες στο φινάλε για Μπαρτσελόνα (86-81) και Μονακό (80-70) – Η βαθμολογία της Euroleague

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε του Ερυθρού και συνεχίζει στο κυνήγι της Ρεάλ Μαδρίτης και η Μονακό πήρε το γαλλικό ντέρμπι με τη Βιλερμπάν. Η βαθμολογία της Euroleague, μετά το «διπλό» του Ολυμπιακού.

H Μπαρτσελόνα μπορεί να δυσκολεύτηκε απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου (86-81), ωστόσο επικράτησε στο φινάλε και συνεχίζει στο κυνήγι της Ρεάλ στην κορυφή, με την Μονακό να ανεβαίνει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας μετά τη νίκη κόντρα στην Βιλερμπάν (80-70).

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στην 8κτάδα, φτάνοντας τον Ολυμπιακό στο 3-4 ρεκόρ, μετά το μεγάλο διπλό στο Βερολίνο, με 99-85 κόντρα στην Άλμπα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Νεφτοχιμίκ 3-1: «Πάτησαν» τους Βούλγαρους οι ερυθρόλευκοι και έκαναν αποφασιστικό βήμα πρόκρισης

Η βαθμολογία μετά την 7η αγωνιστική της Euroleague: 

Οι «Μπλαουγκράνα» είχαν σε εξαιρετικό βράδυ τον Τζαμπάρι Πάρκερ που πέτυχε 20 πόντους και τον Ερνανγκόμεθ που σημείωσε άλλους 18, με τον πρώτο σκόρερ του αγώνα, Μίτροβιτς για τους Σέρβους να μην καταφέρνει να πάρει το διπλό στο τέλος, με τον Τεόντοσιτς να κάνει λάθη σε κρίσιμα σημεία προς το τέλος του παιχνιδιού.

Στο Μονακό, η Βιλερμπάν ήταν μέσα στο ματς μέχρι το 38′, όταν ένα ξέσπασμα της ομάδας του Πριγκιπάτου, της δώσει τη νίκη με τον Ντιαλό να τελειώνει την αναμέτρηση με 21 πόντους και επικρατεί στην άτυπη μάχη του Καμπαρό της ομάδας από τη Λιόν που σημείωσε 18.

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής της Euroleague: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ