Σημαντική επιστροφή για τη Παρτιζάν ενόψει Παναθηναϊκού!

Σημαντική επιστροφή για τη Παρτιζάν ενόψει Παναθηναϊκού!

Ο Κέβιν Πάντερ συνεχίζει την αποθεραπεία του και όλα δείχνουν πως θα προλάβει την αναμέτρηση της Παρτιζάν με τον Παναθηναϊκό.

Ο Κέβιν Πάντερ αποκόμισε έναν μυϊκό τραυματισμό στον αγώνα της Euroleague κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στα τέλη Οκτωβρίου και από τότε ο Αμερικάνος γκαρντ βρίσκεται στα… πιτς, ενώ υπήρξαν  ακόμη και φόβοι το διάστημα της απουσίας του να είναι πάνω ένα μήνα.

Ωστόσο, η αποθεραπεία του 30χρονου άσου πηγαίνει καλά και αναμένεται το επόμενο διάστημα να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας του. Μάλιστα τα δημοσιεύματα από τη Σερβία αναφέρουν πως το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Πάντερ να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Παρτιζάν στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 11 αγωνιστική της Euroleague στις 30 Νοεμβρίου.

Διαβάστε επίσης: Απορρίφθηκε η έφεση του Ολυμπιακού – Πρώτος στα… χαρτιά ο Παναθηναϊκός!

Βέβαια, το πιο αισιόδοξo σενάριο είναι ο Πάντερ να παίξει κόντρα στην Εφές, μια εβδομάδα νωρίτερα, δηλαδή στις 24 Νοεμβρίου κάτι όμως που δεν φαντάζει πολύ πιθανό.

Ο Πάντερ είναι από τους πιο κομβικούς παίκτες στα πλάνα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 5 παιχνίδια της Παρτιζάν στη Euroleague με μέσο όρο 27,8 λεπτά συμμετοχής και 11,6 πόντους ανά αγώνα .

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ