Επίθεση Τζέιμς σε Μεσίνα: «Έφτιαξες ένα απαίσιο ρόστερ και δεν κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη»

Επίθεση Τζέιμς σε Μεσίνα: «Έφτιαξες ένα απαίσιο ρόστερ και δεν κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη»

Ο Έτορε Μεσίνα «έβαλε φωτιά» με τις δηλώσεις του σε συνέντευξη εξέθεσε τον Κέβιν Πάνγκος και ο Μάικ Τζέιμς αποφάσισε να απαντήσει στον Ιταλό προπονητή.

Οι δηλώσεις του Έτορε Μεσίνα σε συνέντευξη που παρέδωσε στο ιταλικό ΜΜΕ «Il Foglio» το πρωί του Σαββάτου (11/11) «έβαλε φωτιές» βγάζοντας στην… απέξω τον Κέβιν Πάνγκος.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν σταμάτησε εκεί καθώς καθώς ανέφερε πως ο Σαμπάζ Νέιπιερ έστελνε μηνύματα σε φίλους του και λέει ότι θα ήθελε να επιστρέψει στο Μιλάνο. Ο Μεσίνα αρνήθηκε κατηγορηματικά κάτι τέτοιο κατηγορώντας τους δημοσιογράφους για παραποίηση των λεγομένων του.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μάικ Τζέιμς ζήτησε από τον προπονητή της Αρμάνι Μιλάνο να σταματήσει να λέει ψέματα τονίζοντας πως έφτιαξε ένα απαίσιο ρόστερ αλλά και ότι δεν θέλει να κοιτάξει στον καθρέφτη.

Αναλυτικά είπε: «Πέταξε τον Πάνγκος στον ωκεανό, εμένα με πέταξε στο διάστημα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το να κατηγορείς έναν πόιντ γκαρντ που έχει υπάρξει All-Euroleague και έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις υψηλού επιπέδου σε πέντε αγώνες σε μία σεζόν και να μην κοιτάς στον καθρέφτη και να παραδεχθείς ότι δημιούργησες ένα απαίσιο ρόστερ είναι η υψηλότερου επιπέδου χειραγώγηση που έχω δει ποτέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ