Δηλώσεις «φωτιά » από Μεσίνα για την ομάδα του

Δηλώσεις «φωτιά » από Μεσίνα για την ομάδα του

Παρά την εύκολη νίκη με τη Βαλένθια ο Μεσίνα, «εξαπέλησε βολές» κατά του Πάνγκος

Η Αρμάνι, έχει ξεκινήσει απογοητευτικά τη σεζόν στην Eυρωλίγκα, καθώς σε επτά αναμετρήσεις μετρά δύο νίκες και πέντε ήττες.

Μπορεί η νίκη απέναντι στη Βαλένθια να ήρθε εύκολα, ωστόσο ο Μεσίνα δεν δίστασε να μιλήσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αρμάνι Μιλάνο στη θέση του «άσου».

Διαβάστε επίσης: Στην τελική επιλογή της Αργεντινής ο Ορτέγκα!

«Έβγαλε» στη σέντρα τον Κέβιν Πάνγκος, καθώς θεωρεί πως δεν είναι ο κατάλληλος να βοηθήσει την ομάδα του να παίξει καλύτερα, ενώ έκανε ειδική αναφορά στοη πρώην παίκτη του Σαμπάζ Νέιπιερ, ο οποίος επιθυμεί την επιστροφή του στο Μιλάνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεσίνα για τα προβλήματα της Αρμάνι:

«Στο επίκεντρο της απογοητευτικής μας εκκίνησης στη σεζόν βρίσκεται ένα αληθινό αμάρτημα. Δεν έχουμε τον κατάλληλο οδηγό για την ομάδα μας. Ο Πάνγκος δεν είναι ο άνθρωπος που μπορεί να κάνει αυτή την ομάδα να παίξει»

Όσον αφορά τον Νέιπιερ δήλωσε τα εξής:

«Στέλνει συνεχώς μηνύματα στους φίλους του ότι θέλει να επιστρέψει. Ο ρόλος του θα ήταν να αλλάξει τα χαρακτηριστικά αυτής της ομάδας»

Μένει να δούμε αν οι δηλώσεις του Μεσίνα αφυπνίσουν τον Κέβιν Πάνγκος, ο οποίος έχει ξεκινήσει απογοητευτικά τη σεζόν, ή θα πυροδοτήσουν ντόμινο εξελίξεων στο μεταγραφικό χάρτη της Ευρωλίγκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ