«Έπαιζε όλο και χειρότερα στους Λέικερς ο Ναν – Γι’ αυτό ήρθε στην Ευρώπη»

«Έπαιζε όλο και χειρότερα στους Λέικερς ο Ναν – Γι’ αυτό ήρθε στην Ευρώπη»

Ο Κέντρικ Ναν με το που πάτησε Ελλάδα, έπαιξε απευθείας με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο την περσινή σεζόν στους Λέικερς δεν έγραφαν ότι καλύτερο για τον Αμερικανό.

Η άφιξη του Κέντρικ Ναν αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές βόμβες της φετινής Euroleague.

Βέβαια στο NBA και συγκεκριμένα στους Λέικερς δεν φαίνεται πως θα λείψει, καθώς για μεγάλο διάστημα την περσινή σεζόν μόνο αποθεωτικά δεν ήταν τα σχόλια που δεχόταν.

Διαβάστε επίσης: Ο απίστευτος ΛεΜπρόν Τζέιμς συνεχίζει να σπάει ρεκόρ στο NBA (pic, vid)

Ο Αμερικανός γκαρντ, είχε δεχθεί αρκετές φορές κριτική από δημοσιογράφους που κάλυπταν το ρεπορτάζ των «Λιμνανθρώπων», όπως αποκάλυψε ο αναλυτής της ιστοσελίδας «Basketnews», Αουγκούστας Σουλιάουσκας.

Ο Λιθουανός αναλυτής μιλώντας στο podcast του Ντονάτας Ουρμπόνας, «Urbonus», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Ναν: 

«Έψαξα για πληροφορίες και είδα μερικά παιχνίδια των Λέικερς από την περσινή σεζόν. Τα παιδιά που καλύπτουν το ρεπορτάζ των Λέικερς, σε κάθε παιχνίδι έλεγαν ότι ο Ναν δεν μπορούσε να έχει παίξει χειρότερα και δεν είχε παίξει χειρότερα στην καριέρα του στο NBA».

«Οπότε αυτό νομίζω ότι έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με το γεγονός ότι βρίσκεται τώρα στην Ευρώπη. Αλλά στα πρώτα παιχνίδια μου αρέσει η επιθετικότητά του, παίρνει πολλά σουτ και έχει αυτοπεποίθηση», συμπλήρωσε για τα όσα έχει δείξει στα πρώτα του παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό.

Είναι χαρακτηριστικό πως στη νίκη του Παναθηναϊκού με 73-71, κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας στα 5:50 που αγωνίστηκε, ο Ναν είχε μόλις 1 ριμπάουντ με 0/3 σουτ εντός πεδιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ