Πάει για νέο «sold out» το ΣΕΦ – Τα εναπομείναντα εισιτήρια με Ερυθρό Αστέρα

Πάει για νέο «sold out» το ΣΕΦ – Τα εναπομείναντα εισιτήρια με Ερυθρό Αστέρα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ και ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να εξαντλήσει για ακόμη μία φορά τα διαθέσιμα εισιτήρια. Πόσα έχουν απομείνει...

Κατάμεστο αναμένεται να είναι για ακόμη μία φορά το ΣΕΦ, στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Euroleague, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα (16/11, 21:15).

Όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, για το σημερινό ματς απομένουν 1.150 εισιτήρια προς διάθεση, για τον κόσμο του Ολυμπιακού που δεν έχει προλάβει ακόμη να κλείσει τη θέση του στις κερκίδες του ΣΕΦ.

Διαβάστε επίσης: «Έπαιζε όλο και χειρότερα στους Λέικερς ο Ναν – Γι’ αυτό ήρθε στην Ευρώπη»

Με το παιχνίδι να ξεκινά στις 21:15, οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν ένα από τα εναπομείναντα εισιτήρια, για το κρίσιμο παιχνίδι που δίνουν οι δύο ομάδες για τις θέσεις της οκτάδας.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Ερυθρό με αρκετές απουσίες, αφού στους απόντες του αγώνα στο Βελιγράδι κόντρα στη Μακάμπι (Μιλουτίνοφ, ΜακΚίσικ), προστέθηκε και ο Γουίλιαμς – Γκος, ο οποίος θα μείνει εκτός παρκέ για περίπου 1 μήνα και θα χάσει σημαντικά παιχνίδια για τους Πειραιώτες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ