Γιατί δεν επέλεξε τον Πάνγκος ο Μπαρτζώκας…

Γιατί δεν επέλεξε τον Πάνγκος ο Μπαρτζώκας…

Οι λόγοι που ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν επέλεξε τον Κέβιν Πάνγκος για την περιφέρεια του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός ήταν γνωστό ότι κινούταν στην αγορά για την απόκτηση ενός γκαρντ και ένα από τα ονόματα που προέκυψαν, ήταν αυτό του Κέβιν Πάγνκος.

Ο παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο είχε ουσιαστικά «αποκληρωθεί» από το ροτέισον του Έτορε Μεσίνα ο οποίος θεωρούσε ότι ήταν «ακατάλληλος» για την ομάδα του. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν τον Ναζ Μήτρου Λονγκ το απόγευμα της Τρίτης (21/11) βάζοντας τέλος σε όλα τα άλλα σενάρια για παίκτη.

Διαβάστε επίσης: Φεύγει από τους Κινγκς ο Βεζένκοφ; – Σενάριο «βόμβα» από τις ΗΠΑ

Βέβαια ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι αυτός που θα έδινε το τελικό «ναι» σε οποιαδήποτε απόφαση και απ’ ότι φαίνεται προτίμησε τον Καναδό (σύντομα Έλληνα) γκαρντ. Ο Έλληνας τεχνικός δεν έβρισκε αυτό που έψαχνε στον Πάνγκος, καθώς τα χαρακτηριστικά του δεν ταίριαζαν στο στυλ του παιχνιδιού των Πειραιωτών.

Σίγουρα είναι μία περίπτωση παίκτη που δεν είναι τυχαία απλώς ο Μπαρτζώκας δεν διέκρινε την επιθετική πρωτοβουλία που ζητούσε στο πρόσωπό του. Ο Μήτρου Λονγκ είναι combo guard και μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο θέσεις των γκαρντ με σχετική ευκολία. Προφανώς η μελέτη που έγινε για την προσθήκη έδειξε ότι ο Πάγνκος δεν θα «κόλλαγε» στο σύστημα και δεν θα βοηθούσε την ομάδα στον βαθμό που περίμεναν όλοι.

Έτσι, πλέον, ο Ολυμπιακός θα πορευτεί με τον Μήτρου Λονγκ στην περιφέρεια, ενώ υπάρχει ακόμη το ζήτημα για ένα φόργουορντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ