Δύο «μνηστήρες» περιμένουν την επιστροφή του Ντράγκιτς στην Ευρώπη

Δύο «μνηστήρες» περιμένουν την επιστροφή του Ντράγκιτς στην Ευρώπη

Ο Γκόραν Ντράγκιτς μοιάζει έτοιμος να εγκαταλείψει την προσπάθειά του να βρει ομάδα στο NBA και να επιστρέφει στην Ευρώπη. Οι ομάδες-φαβορί για την απόκτησή του.

Οι προσπάθειες του Γκόραν Ντράγκιτς να συνεχίσει την καριέρα του στο NBA, όπως φαίνεται δεν θα έχουν θετικό αποτέλεσμα για τον ίδιο, με τις πιθανότητες να παραμείνει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, να μην είναι υπέρ του αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Sportklub», δεν μοιάζει πιθανό αυτή τη στιγμή κάποια από 30 ομάδες του NBA να ενδιαφερθεί για την απόκτηση του Ντράγκιτς, ο οποίος βαδίζει πλέον στο 37ο έτος της ηλικίας του.

Διαβάστε επίσης: To «παιδί» του Τζόκοβιτς και η μάχη για το next best thing του παγκόσμιου τένις (vids)

Σε περίπτωση που δεν μείνει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο πολύπειρος γκαρντ θα κοιτάξει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη, με τις ομάδες που βρίσκονται στην κούρσα για να τον κάνουν δικό τους, να είναι η Παρτιζάν και η Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Γκόραν θα κοιτάξει να εξαντλήσει τις πιθανότητές του να παραμείνει στο NBA, εκεί οπού έχει αγωνιστεί σε Σανς, Ρόκετς, Χιτ, Νετς, Ράπτορς, Μπακς, με τελευταία ομάδα στην οποία έπαιξε να είναι οι Σικάγο Μπουλς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ