Μήτρου-Λονγκ, Γουόκαπ και Μπραζντέικις τα… είπαν με τους πρώην συμπαίκτες τους στη Ζάλγκιρις (vid)

Μήτρου-Λονγκ, Γουόκαπ και Μπραζντέικις τα… είπαν με τους πρώην συμπαίκτες τους στη Ζάλγκιρις (vid)

Την ευκαιρία να συναντηθούν ξανά με τους παλιούς του συμπαίκτες στη Ζαλγκίρις είχαν οι Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Τόμας Γουόκαπ και Ίγκνας Μπραζντέικις.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε το βράδυ στο ΣΕΦ την Ζαλγκίρις στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Euroleague. Οι Πειραιώτες θέλουν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί και έχοντας και την βοήθεια της έδρας να φτάσουν στην έβδομη νίκη τους στη φετινή διοργάνωση.

Σε μια αναμέτρηση που οι Λιθουανοί θα βρουν απέναντι τους τρεις παλιούς γνώριμους. Ο λόγος για τους Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Τόμας Γουόκαπ και Ίγκνας Μπραζντέικις. Μάλιστα ο πρώτος είναι… φρέσκο μεταγραφικό απόκτημα για τους ερυθρόλευκους με τον ίδιο να έχει δικαίωμα συμμετοχής στη Euroleague με την έναρξη του δεύτερου γύρου της Euroleague και πιο συγκεκριμένα στην αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ στης 2 Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Το déjà vu του Λιβάι Γκαρσία (vid)

Έτσι με αφορμή το σημερινό ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ζαλγκίρις οι τρεις άσοι του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να τα πουν με τους πρώην συμπαίκτες του. Μάλιστα στις συζητήσεις τους δεν έλειψαν και τα καθιερωμένα πειράγματα με τις δύο πλευρές να τα λένε πριν την έναρξη του πρωινού χαλαρώματος στο ΣΕΦ.

Μάλιστα ο επίσημος λογαριασμός της Ζαλγκίρις στο Twitter κατέγραψε το… reunion ανεβάζοντας στη συνέχεια και το σχετικό βίντεο.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 6-4, ενώ από την άλλη η Ζαλγκίρις είναι στην 12η θέση με ρεκόρ 4-5.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ