Μεσίνα: «Αστειεύτηκα για τον Νέιπιερ, ο δημοσιογράφος δεν το κατάλαβε»

Μεσίνα: «Αστειεύτηκα για τον Νέιπιερ, ο δημοσιογράφος δεν το κατάλαβε»

Ο Έτορε Μεσίνα αναφέρθηκε ξανά στο περιβόητο σχόλιο που έκανε για τον Σαμπάζ Νέιπιερ.

Πριν λίγες μέρες ο Έτορε Μεσίνα βρέθηκε στο προσκήνιο με τις δηλώσεις του για τον Σαμπάζ Νέιπιερ και πως ο παίκτης του Ερυθρού Αστέρα θέλει να γυρίσει πίσω στην Αρμάνι.

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως αστειεύτηκε για τον παίκτη, ενώ ξεκαθάρισε πως ο δημοσιογράφος δεν το κατάλαβε και το πήρε στα σοβαρά.

Οι δηλώσεις του Έτορε Μεσίνα:

«Αστειεύτηκα για τον Νέιπιερ, ότι μάλλον θα ήθελε να είναι μαζί μας τώρα. Ο δημοσιογράφος το πήρε ως δήλωση. Αν προσέξατε, δεν υπήρξε καμία αντίδραση από τον εν λόγω δημοσιογράφο. Αυτό λέει αρκετά. Όχι, αυτό λέει τα πάντα.

Τρέφω τον μεγαλύτερο σεβασμό για τον Σαμπάζ. Ήρθε στο Μιλάνο, έπαιξε πολύ καλά, κερδίσαμε μαζί τον τίτλο απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Βίρτους. Και, φυσικά, θέλαμε να μείνει στο κλαμπ, στεναχωρηθήκαμε που δεν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε, αλλά έτσι είναι η ζωή.

Ήθελε να έρθει στον Ερυθρό Αστέρα και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο. Λυπήθηκα πολύ για αυτό που συνέβη. Και θα επαναλάβω – είναι πολύ ενδιαφέρον ότι δεν υπήρξε απάντηση από τους δημοσιογράφους. Συνήθως έχουν τον τελευταίο λόγο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ