Έφτασε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Πετρούσεφ (pics)

Έφτασε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Πετρούσεφ (pics)

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ βρίσκεται στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός έκανε το «μπαμ» το βράδυ της Δευτέρας (27/11) ανακοινώνοντας τη μεγάλη μεταγραφή του Φίλιπ Πετρούσεφ, που έμεινε ελεύθερος από τους Σακραμέντο Κινγκς, και επέστρεψε στην Ευρώπη για λογαριασμό των Ερυθρόλευκων υπογράφοντας για τρία χρόνια.

Ο Σέρβος φόργουορντ/σέντερ «πάτησε» Ελλάδα λίγο μετά τις 10 το πρωί, με πτήση απευθείας από το Νιου Τζέρσι, όπου τον υποδέχθηκαν άνθρωποι της ΚΑΕ για να μεταβεί στα γραφεία των Πειραιωτών και να ολοκληρώσει κάποιες τυπικές διαδικασίες της μεταγραφής.

«Αισθάνομαι καλά. Νιώθω τιμή που θα αγωνίζομαι σε αυτό το κλαμπ. Ανυπομονώ να παίξω με τον Ολυμπιακό», είπε στις πρώτες του δηλώσεις και συνέχισε: «Νιώθω ότι θα ήμουν καλύτερα στην Ευρώπη. Πέρασα κάποια πράγματα στο ΝΒΑ που δεν περίμενα. Δεν ήταν δικό μου λάθος αλλά είμαι νέος παίκτης, πρέπει να παίζω και πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω τον Ολυμπιακό».

Για τον ρόλο του Σάσα Βεζένκοφ: «Ο Σάσα μου είπε τα καλύτερα. Μιλήσαμε όσο βρέθηκα στο Σακραμέντο, μου είπε τα καλύτερα και ότι πρέπει να έλθω στον Ολυμπιακό! Είχα κάποιες άλλες προτάσεις αλλά μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια».

Για τον ανταγωνισμό στη ρακέρα: «Έπαιξα στο «4», στο «5». Ξέρω τον Νίκολα από την Εθνική. Προφανώς ο Ολυμπιακός έχει πολλούς καλούς παίκτες. Θα είναι ωραία. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αποδεσμεύτηκα πριν δυο μέρες, θα έχω χρόνο να προσαρμοστώ».

Θυμίζουμε πως ο 23χρονος παίκτης ξεκίνησε τη σεζόν στους Φιλαδέλφεια Σίξερς και στη συνέχεια μετακόμισε με ανταλλαγή στους Κινγκς όπου εν τέλει αποχώρησε ως ελεύθερος. Φυσικά δεν λείπει η εμπειρία από τη Euroleague, αφού έχει παίξει σε Αναντολού Έφες (2021-22) κατακτώντας και το τρόπαιο, ενώ πέρυσι ήταν στην πατρίδα του με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα.

Δείτε εικόνες από την άφιξη του Φίλιπ Πετρούσεφ:

Οι δηλώσεις του Φίλιπ Πετρούσεφ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ