H απόλυτη «φάση» του Πετρούσεφ στον τελικό του Μουντομπάσκετ και ο Σάσα του λιμανιού…

H απόλυτη «φάση» του Πετρούσεφ στον τελικό του Μουντομπάσκετ και ο Σάσα του λιμανιού…

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ έστειλε για… τσάι τον Ντάνιελ Τάις και ο Σάσα Βεζένκοφ (κοτζάμ) Στεφ Κάρι...

Σπουδαίος Σάσα Βεζένκοφ στη νίκη των Κινγκς επί των Γουόριορς τα ξημερώματα στο ΝΒΑ. Με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να ρίχνει μεταξύ άλλων μια μεγαλοπρεπέστατη «τάπα» στον Στεφ Κάρι και να γνωρίζει την αποθέωση ως το… λιμάνι. Δεν μπορεί κάπου θα είδατε την ανάρτηση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη ότι τέλος πάντων μπορείς να ταπώσεις τον Κάρι, αλλά όχι και τον Λάρι. Viral στα social media η αντίδραση και η ατάκα του Έλληνα άσου.

Μια απόδειξη ότι το γκρουπ των παικτών του Ολυμπιακού νιώθουν ακόμη τον Σάσα συμπαίκτη τους. Και νοιάζονται για την πρόοδο του στο ΝΒΑ.

Και καμαρώνουν για εκείνον. Και του κάνουν και τη σχετική… καζούρα που δύσκολα θα του προκύψει σύντομα στο Σακραμέντο. Οι παρέες άλλωστε δεν… αγοράζονται. Και δεν χτίζονται σε μερικές εβδομάδες. Και η παρέα του Σάσα είναι ερυθρόλευκη.

Διαβάστε επίσης: Και τι ξέρουν άραγε και οι Γάλλοι: Απόψε η επανάληψη του Μονπελιέ-Κλερμόν που διακόπηκε από κροτίδα. Τι σημαίνει αυτό για το (ελληνικό)… CAS

Είναι ο Ολυμπιακός. Είναι η ομάδα της καρδιάς του, όπως επιβεβαιώνει ο ίδιος σε κάθε ευκαιρία: Μην πάτε μακριά, ακόμη και τώρα στα social οι λογαριασμοί του τον έχουν με την Ερυθρόλευκη. Όχι με τη φανέλα των Κινγκς. Αυτά για όσους… κάνουν όνειρα 3 εκατ ευρώ (λέμε τώρα).

Τι άλλο όμως κυκλοφορεί σήμερα ευρέως στα social media; Κάτι από Φίλιπ Πετρούσεφ. Μια φάση του νέου άσου του Ολυμπιακού από τον τελικό του Μουντομπάσκετ. Έχει απέναντι του τον πολύπειρο ΝΒΑερ Ντάνιελ Τάις. Αυτό δεν τον εμπόδισε όμως να τον στείλει… για τσάι. Απολαύστε ελεύθερα. Σαν σκηνές από τα προσεχώς στο ΣΕΦ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ