Αυτές είναι οι πιθανότητες επιστροφής του Ντόρσεϊ – Όλα τα δεδομένα για το μέλλον του

Αυτές είναι οι πιθανότητες επιστροφής του Ντόρσεϊ – Όλα τα δεδομένα για το μέλλον του

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ που είναι στον... αέρα στη Φενέρ και τα σενάρια που δίνουν και παίρνουν για το μέλλον του.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι ένα από τα ονόματα που απασχολεί αρκετά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, αφού τα σενάρια αποχώρησης του από τη Φενέρμπαχτσε πληθαίνουν και εμπλέκονται όλο και περισσότερο ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός σε διάφορες φήμες για το μέλλον του.

Ο ομογενής γκαρντ έχει συμβόλαιο με την τούρκικη ομάδα και για να φύγει θα πρέπει να αποδεσμευτεί πρώτα, όμως κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να συμβεί σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό.

Παρόλα αυτά, ακόμη και ελεύθερος να μείνει ο Ντόρσεϊ από την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, τη δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζει ανέφικτο να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί είτε στον Ολυμπιακό είτε στον Παναθηναϊκό.

Ο λόγος είναι πως και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός σε μια διαφορετική συγκυρία θα είχαν ασχοληθεί ήδη με την περίπτωση του και θα τον έπαιρναν χθες, όμως τα δύο ρόστερ μοιάζουν και είναι πλήρη και είναι αμφίβολο ότι χωράει έστω σε ένα από αυτά.

Συνήθως Έλληνα παίκτη τόσο υψηλού επιπέδου σπάνια βρίσκει κανείς και η λογική θα έλεγε ότι και οι δύο «αιώνιοι» θα προσπαθούσαν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, αλλά το διάστημα αυτό είναι ένα σενάριο που δεν… παίζει.

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει πρόσφατα τον Μήτρου-Λονγκ και από εκεί και πέρα έχει τον Γουόκαπ, έχει επιστρέψει ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ενώ είναι και οι Μπραζντέικις, Λαρεντζάκης και Κάνααν, που είναι μαζί με τον Άλεκ Πίτερς στα καλύτερά τους. Και ποσοτικά και ποιοτικά ο Ολυμπιακός έχει πολλούς, για αυτό τον λόγο και δύσκολα θα μπορούσε να τον πάρει άμεσα.

Εκτός από τον Ολυμπιακό όμως, το ίδιο ισχύει και στον Παναθηναϊκό, αφού μετά την απόκτηση του Κέντρικ Ναν δεν παίζει ο Κάιλ Γκάι. Και εκτός από τους δύο αυτούς έχει μια πλήρη περιφέρεια με τους Λούκα Βιλντόζα, Κώστα Σλούκα, και Τζέριαν Γκραντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ