Ενδιαφέρον της Βιλερμπάν για τον Ερτέλ (pic)

Ενδιαφέρον της Βιλερμπάν για τον Ερτέλ (pic)

Η Βιλερμπάν ψάχνει το «μπαμ», με τον πολύπειρο Τόμας Ερτέλ, για την ενίσχυση της περιφέρειάς της

Η Βιλερμπάν βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Ευρωλίγκας με ρεκόρ 2-9. Ο Ποτζέκο έχει συμμαζέψει την κατάσταση στον γαλλικό σύλλογο, προσπαθώντας να την βελτιώσει, ώστε να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ποτζέκο, θέλει να ενισχύσει την Βιλερμπάν στη περιφέρεια, για αυτό στρέφεται στην περίπτωση ενός έμπειρου και συνάμα ποιοτικού παίκτη, του Τόμας Ερτέλ. Ο 34χρονος αγωνίζεται τη τελευταία διετία στη Ρωσία, για λογαριασμό της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, μετρώντας φέτος 12,8 πόντους, 8,6 ασίστ και 2,8 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Αναζητώντας ακόμη τον… ηγέτη Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό (pic,vids)

Ο Ερτέλ έχει μεγάλη εμπειρία από την Ευρωλίγκα, καθώς έχει αγωνιστεί σε Μπασκόνια, Εφές, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, ενώ έχει περάσει και από τη Βιλερμπάν στο παρελθόν.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε καλό δρόμο, ωστόσο μεγάλο αγκάθι στην επίτευξη συμφωνίας είναι, το συμβόλαιο που έχει ο Ερτέλ με την Ζενίτ. Ο Γάλλος αμείβεται με 1,5 εκατομμύριο το χρόνο, με αποτέλεσμα οι διαδικασίες αποδέσμευσής του να μην είναι εύκολες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ