Η ώρα του Πετρούσεφ

Η ώρα του Πετρούσεφ

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ ετοιμάζεται για ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει κόντρα στην Μπάγερν.

Ο Ολυμπιακός πάλεψε μέχρι τέλους το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ, όμως τελικά λύγισε στο φινάλε εξαιτίας της αστοχίας του έξω από τη γραμμή των 6.75. Οι ερυθρόλευκοι ωστόσο δεν έχουν χρόνο για χάσιμο, αφού ακολουθεί η αναμέτρηση με την Μπάγερν στο Φάληρο την Παρασκευή με τους ερυθρόλευκους να «καίγονται» για νίκη, μετά τα δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνωρίζει ότι είναι κομβικό το ματς με τους Βαυαρούς που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και επικίνδυνη και κυρίως έρχεται με άγριες διαθέσεις. Ο Έλληνας τεχνικός όσο περνάει ο καιρός έχει και περισσότερες επιλογές στο ροτέισον, αφού κόντρα στην ομάδα του Πάμπλο Λάσο είναι πολύ πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και ο Φίλιπ Πετρούσεφ.

Ο Σέρβος ψηλός των Πειραιωτών αποκτήθηκε πριν από λίγες μέρες και η πρόθεση του Μπαρτζώκα ήταν και είναι να τον εντάξει σιγά σιγά στο σύνολο. Το ματς με την Μπάγερν στο ΣΕΦ είναι μια καλή ευκαιρία για να είναι στη 12αδα και ενδεχομένως να πάρει και κάποια λεπτά προκειμένου να δώσει «ανάσες» στον Άλεκ Πίτερς κυρίως.

Ο Πετρούσεφ είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, αλλά του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός, κάτι που θα έρθει μέσα από τα παιχνίδια και τον χρόνο συμμετοχής που θα πάρει, με τον Μπαρτζώκα να γνωρίζει ότι έχει ένα πολύ σημαντικό «όπλο» στα χέρια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ