Πάντερ και Μπάλντγουιν υποψήφιοι για να αγωνιστούν με την Εθνική Βοσνίας (pic)

Πάντερ και Μπάλντγουιν υποψήφιοι για να αγωνιστούν με την Εθνική Βοσνίας (pic)

Η ομοσπονδία της Βοσνίας προσπαθεί να κάνει τα απαραίτητα, προκειμένου να αγωνιστούν με το εθνόσημο Πάντερ και Μπάλντγουιν

Η Εθνική ομάδα της Βοσνίας έχει δύσκολο έργο για τη πρόκριση στο Eurobakset το 2025. Για αυτό και η ομοσπονδία προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση που επικρατεί με τους νατουραλιζέ στις Εθνικές ομάδες.

Μάλιστα, η ομοσπονδία της Βοσνίας στοχεύει σε ονόματα από το «πάνω ράφι» της Ευρωλίγκας. Οι δύο υποψήφιοι είναι: ο Κέβιν Πάντερ της Παρτίζαν και ο Ουέιντ Μπάλντγουιν της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Διαβάστε επίσης: Ο Ιμπάκα δεν ήρθε στην Ευρώπη για διακοπές και τώρα… το αποδεικνύει (pic, vid)

Ωστόσο για να προχωρήσει η ομοσπονδία της Βοσνίας σε μια τέτοια κίνηση θα πρέπει ο Λούκα Γκάρζα, ο σέντερ των Τίμπεργουλβς, ο οποίος αγωνίστηκε το περασμένο καλοκαίρι ως νατουραλιζέ, να πάρει το διαβατήριο και να λογίζεται πλέον ως Βόσνιος.

Η ομοσπονδία της Βοσνία, δουλεύει και την περίπτωση του Ταρίκ Μπιμπέροβιτς, ο οποίος έχει γεννηθεί στη Βοσνία, αλλά έχει τουρκικό διαβατήριο.

Η Εθνική ομάδα της Βοσνίας, στην οποία ηγούνται ο Μούσα και ο Νούρκιτς, με τη προσθήκη ενός εκ των προαναφερθέντων νατουραλιζέ και του Μπιμπέροβιτς, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για πρόκριση στο Eurobasket του 2025.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ