Μιλουτίνοφ: «Ποιοτικός παίκτης ο Πετρούσεφ, τον χρειαζόμαστε»

Μιλουτίνοφ: «Ποιοτικός παίκτης ο Πετρούσεφ, τον χρειαζόμαστε»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στα πλαίσια της media day του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τη Μπάγερν Μονάχου αναφέρθηκε στους τραυματισμούς που αντιμετωπίζει και τον Φίλιπ Πετρούσεφ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου και είναι πολύ πιθανό όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Μπαρτζώκας να αγωνιστεί για πρώτη φορά με τα «ερυθρόλευκα» ο Φίλιπ Πετρούσεφ.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναφέρθηκε στην πιθανή συμμετοχή του συμπατριώτη του, ενώ μίλησε και για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει από την αρχή της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Super League και τα… Χριστούγεννα; Τα δύο σενάρια για την 14η αγωνιστική, αν…

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στην media day του Ολυμπιακού: 

Για την Μπάγερν Μονάχου: «Περιμένουμε ένα δύσκολο και καλό αντίπαλο. Έχουν πολλούς ποιοτικούς παίκτες, που μπορούν να σκοράρουν, οπότε θα πρέπει να παίξουμε από την αρχή δυνατά στην άμυνα για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τον Πετρούσεφ: «Έδειξε την περσινή σεζόν και το καλοκαίρι, πως είναι ένας ποιοτικός παίκτης. Μπορεί να βοηθήσει την ομάδα πολύ και ελπίζουμε ότι θα παίξει σύντομα και θα είναι μέλος της ομάδας, επειδή τον χρειαζόμαστε».

Για τους τραυματισμούς της ομάδας: «Ελπίζουμε πως και ο Γκος θα είναι σύντομα μαζί μας. Θα δούμε πόσο μακριά μπορούμε να πάμε».

Για την κατάσταση του, εξαιτίας των τραυματισμών: «Είμαι λίγο εκτός ρυθμού λόγω του τραυματισμού. Πρέπει να δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω σε καλή κατάσταση και έρχονται καλύτερες ημέρες για εμένα. Είμαι θετικός και έχω αυτοπεποίθηση.

Δεν ξέρω τι φταίει. Μπορεί να φταίει το Παγκόσμιο, μπορεί κάποιος να είναι άτυχος. Ελπίζω για όλες τις ομάδες, όχι μόνο για εμάς, οι τραυματισμοί να τελειώσουν και όλες οι ομάδες να έχουν διαθέσιμους τους παίκτες τους. Γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ