Μπάγερν Μονάχου: Χωρίς Λούτσιτς και με δύο αμφίβολους κόντρα στον Ολυμπιακό

Μπάγερν Μονάχου: Χωρίς Λούτσιτς και με δύο αμφίβολους κόντρα στον Ολυμπιακό

Η Μπάγερν Μονάχου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (8/12, 21:15) για την 13η αγωνιστική της Euroleague, με τον Πάμπλο Λάσο να μην έχει στη διάθεσή του τον Λούτσιτς και άλλους δύο αμφίβολους.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ (8/12, 21:15) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Euroleague, με τους Βαυαρούς να έχουν μία σίγουρη απουσία αλλά και δύο αμφίβολους.

Ο Πάμπλο Λάσο δεν μπορεί να υπολογίζει στον Βλάντιμιρ Λούτσιτς, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί από την αρχή της σεζόν ακολουθώντας ένα ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Από εκεί και πέρα ο Ισπανός τεχνικός θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τους Αντρέας Ομπστ και Λεάντρο Μπολμάρο, καθώς αμφότεροι δεν βρίσκονται στο 100% έχοντας ακολουθήσει κανονικά την αποστολή των Γερμανών.

Διαβάστε επίσης: Ο Σάσα Βεζένκοφ ευστόχησε σε 21 συνεχόμενα τρίποντα στην προπόνηση των Κινγκς (vid)

Η Μπάγερν προέρχεται από τη νίκη στην παράταση με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο έχοντας ρεκόρ 6-6 που την τοποθετεί στην 11η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την ήττα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και έχουν το ίδιο ρεκόρ με τους Βαυαρούς, μόνο που αυτοί βρίσκονται στην 8η θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ