Αποκαλύψεις Χεζόνια για Παναθηναϊκό!

Αποκαλύψεις Χεζόνια για Παναθηναϊκό!

Ο Μάριο Χεζόνια μίλησε στο «Basketnews» μετά την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Παναθηναϊκό, όντας... αποκαλυπτικός!

Χάρη σε ένα τρομερό δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού με σκορ 90-78 στο ΟΑΚΑ και συνεχίζει την εκπληκτική της πορεία στη Euroleague. Οι δύο ομάδες έδωσαν τρομερή «μάχη» στα πρώτα είκοσι λεπτά του ματς, όμως τα άλλα είκοσι ήταν ουσιαστικά ένας… μονόλογος της «βασίλισσας», η οποία συνεχίσει την εκπληκτική της πορεία στη διοργάνωση

Μετά την αναμέτρηση των δύο ομάδων, ο Μάριο Χεζόνια δήλωσε στο «Basketnews» πως θα ήθελε να φορέσει ξανά τα πράσινα. Ο Κροάτης φόργουορντ, πάντως, σημείωσε πως από σεβασμό στη Ρεάλ δίνει τον πρώτο λόγο στους Μαδριλένους, με τους οποίους δεσμεύεται ως το καλοκαίρι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ανεξάρτητα από το αν είμαι στη Ρωσία ή την Ισπανία, πραγματικά ελπίζω να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό. Θα δούμε τι θα γίνει. Η Ρεάλ είναι η ομάδα μου, είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, οπότε έχει το πάνω χέρι και όλο το δικαίωμα να μιλήσει μαζί μου όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ