Ο Μίροτιτς παραμένει τραυματίας και είναι αμφίβολος για τα ματς της Αρμάνι με τους «αιώνιους»

Ο Μίροτιτς παραμένει τραυματίας και είναι αμφίβολος για τα ματς της Αρμάνι με τους «αιώνιους»

Ο Νίκολα Μίροτιτς ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον αχίλλειο και όπως δήλωσε ο προπονητής της Αρμάνι, Έτορε Μεσίνα, ο 32χρονος άσος θα μείνει εκτός για αρκετές εβδομάδες ακόμα, με τη συμμετοχή του στα παιχνίδια με τους δύο αιώνιους να θεωρείται αμφίβολη.

Ο Νίκολα Μίροτιτς αντιμετωπίζει πρόβλημα τενοντίτιδας στον αχίλλειο και ήδη έχει χάσει 3 παιχνίδια της Αρμάνι Μιλάνο. Όμως ο τραυματισμός του 32χρονου φόργουορντ είναι ακόμα πιο σοβαρός από ότι υπολογιζόταν.

Όπως  δήλωσε ο Έτορε Μεσίνα στη συνέντευξη τύπου μετά την αναμέτρηση με την Παρτιζάν, ο Μίροτιτς θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετές εβδομάδες ακόμα, χωρίς όμως να προσδιορίζει το διάστημα της απουσίας του.

Διαβάστε επίσης: Η «εντολή» του Πέδρο Αλβες στους παίκτες και η πρώτη του «μεταγραφή» στον Ολυμπιακό

«Κάναμε απαίσιες επιλογές. Σίγουρα μας λείπει ο Μίροτιτς, ακόμα ψάχνουμε για πόιντ γκαρντ, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Έχουμε αρκετούς παίκτες για να αντέξουμε και να κάνουμε κάτι καλύτερο από αυτό. Ο Μίροτιτς; Σίγουρα μιλάμε για απουσία εβδομάδων, αλλά ίσως και παραπάνω. Θα ολοκληρώσει όλες τις εξετάσεις που πρέπει να κάνει και την επόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε ποιος θα είναι ο καλύτερος δρόμος αποκατάστασης», ανέφερε ενδεικτικά ο κόουτς Μεσίνα.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο Μίροτιτς ενδέχεται να μην είναι έτοιμος να αγωνιστεί στις δύο αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό AKTOR (22/12, 21:45) στο Μιλάνο και Ολυμπιακό (2/1, 21:15) στο ΣΕΦ, στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου της κανονικής διάρκειας.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ