Οι πρώτες στιγμές του Πετρούσεφ σε 12άδα του Ολυμπιακού και τα καρφώματα των Φαλ και Μιλουτινοφ μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ (vid)

Οι πρώτες στιγμές του Πετρούσεφ σε 12άδα του Ολυμπιακού και τα καρφώματα των Φαλ και Μιλουτινοφ μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ (vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν στην αναμέτρηση με την Μπάγερν (77-69), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός έδειξε από την αρχή της αναμέτρησης απέναντι στην Μπάγερν ότι θέλει περισσότερο την νίκη, και το κατάφερε αν και στο τέλος…. αγχώθηκε λίγο.

Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 77-69 επί της γερμανικής ομάδας και επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο ήττες. Οι πρωταθλητές Ελλάδας πέτυχαν την 7η νίκη της σεζόν στη διοργάνωση και πλέον έχουν θετικό σερί.

Διαβάστε επίσης: Λαρεντζάκης στο «10»: «Όταν βρεθούμε όλοι μαζί θα είμαστε πολύ καλύτεροι – Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια» (vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, που δημοσιεύει μετά από κάθε παιχνίδι της ομάδας, όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στην αναμέτρηση με την Μπάγερν (77-69), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Euroleague.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ