Λαρεντζάκης στο «10»: «Όταν βρεθούμε όλοι μαζί θα είμαστε πολύ καλύτεροι – Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια» (vid)

Λαρεντζάκης στο «10»: «Όταν βρεθούμε όλοι μαζί θα είμαστε πολύ καλύτεροι – Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια» (vid)

O Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε αποκλειστικά στο «10» μετά τη χθεσινοβραδινή νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπάγερν Μονάχου (77-69) και τόνισε πως μέσα από σκληρή δουλειά μόνο βελτίωση θα έρθει για την ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 77-69 της Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ για την 13η αγωνιστική της Euroleague και επέστρεψαν στις νίκες μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα απέναντι σε Μονακό και Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας πέτυχαν την 7η νίκη της σεζόν στη διοργάνωση και πλέον έχουν θετικό σερί, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να είναι εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης αφού αγωνίστηκε για 20 λεπτά, πετυχαίνοντας 13 πόντους με 3/5 τρίποντα.

Διαβάστε επίσης: «Συναγερμός» στον Ολυμπιακό – Νέο πρόβλημα για τον Μπαρτζώκα

Ο Έλληνας γκαρντ, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο «10» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα περιθώρια βελτίωσης που έχουν οι Ερυθρόλευκοι.

Aρχικά συγχαρητήρια για τη νίκη. Ποιο πιστεύεις ότι ήταν το σημείο κλειδί για την αποψινή επικράτηση;

«Θεωρώ ότι ξεκινήσαμε το παιχνίδι πάρα πολύ σωστά, με σωστή νοοτροπία και πολύ δυναμικά. Πήραμε μια καλή διαφορά την οποία διατηρήσαμε σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Υπήρχαν κάποια κενά διαστήματα που πρέπει να βελτιώσουμε, κρατάμε όμως την νίκη και προχωράμε για τη δύσκολη συνέχεια».

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που προσθέτει συνεχώς νέα στοιχεία και με τους τραυματισμούς αλλά και λόγω των μεταγραφών. Σε ποιο σημείο της χρονιάς πιστεύεις ότι θα έρθει το φορμάρισμα της ομάδας;

«Θεωρώ ότι μέρα με τη μέρα θα είμαστε καλύτεροι. Και όταν θα είμαστε πλήρεις, πραγματικά το λέμε τόσο καιρό αυτό, μέσα από τη καθημερινή δουλειά μόνο βελτίωση μπορούμε να έχουμε. Υπομονή, όλοι μαζί και θετική ενέργεια. Όταν βρεθούμε όλοι μαζί θα υπάρξει σίγουρα βελτίωση. Θεωρώ ωστόσο ότι είμαστε σε ένα καλό, ικανοποιητικό επίπεδο».

Θεωρείς ότι οι καλές πορείες τα προηγούμενα χρόνια, δημιουργούν απαιτήσεις στον κόσμο που λειτουργούν σαν έξτρα βάρος στην ομάδα ή είναι κάτι που διαχειρίζεστε;

«Ανέκαθεν οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού ήταν υψηλές αλλά κανείς δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με την επιτυχία. Πάντα πηγαίνουμε για μεγαλύτερα πράγματα, πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο, κοιτάμε τον τελικό μας στόχο και να κατακτήσουμε όσο περισσότερα μπορούμε. Αλλά υπάρχουν σίγουρα  και δυσκολίες, τραυματισμοί, αντίπαλοι υπάρχουν πάρα πολλά. Όμως πιστεύω ότι έχουμε την εμπειρία, είμαστε μια ομάδα οικογένεια που μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλες τις δυσκολίες και να προχωρήσει μπροστά».

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Λαρεντζάκη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ