Γουίλι: «Από τους κορυφαίους ψηλούς στην Ευρώπη ο Παπαγιάννης» – Τι είπε για τον Χουάντσο

Γουίλι: «Από τους κορυφαίους ψηλούς στην Ευρώπη ο Παπαγιάννης» – Τι είπε για τον Χουάντσο

Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ μίλησε για τους ψηλούς που έχει να αντιμετωπίσει στη Euroleague, αλλά και για τον αδερφό του, Χουάντσο.

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην ιστοσελίδα «basketinside» παραχώρησε ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ, μιλώντας για την επιστροφή του στην Ευρώπη.

Ο Ισπανός σέντερ αναφέρθηκε στους κορυφαίους ψηλούς της Euroleague βάζοντας και τον Γιώργο Παπαγιάννη, ενώ δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για τον αδερφό του, Χουάντσο, που παίζει στον Παναθηναϊκό.

Οι δηλώσεις του Γουίλι Ερνανγκόμεθ:

Για τους ψηλούς της Euroleague: «Υπάρχουν πάρα πολλοί καλοί παίκτες στην Ευρώπη, πάρα πολλοί καλοί σέντερ. Ως σέντερ θα διάλεγα τον συμπαίκτη μου, Γιαν Βέσελι. Νομίζω ότι είναι ένας θρύλος στην Ευρώπη, ένας από τους πιο εκπληκτικός τύπους στην EuroLeague. Είναι πολύ έξυπνος και δουλεύει πολύ σκληρά.

Άλλοι ψηλοί με τους οποίους μου άρεσε να παίζω αντίπαλος, θα έλεγα τον Σερζ Ιμπάκα που τώρα επιστρέφει, τον Γιώργο Παπαγιάννη. Υπάρχουν πολλοί ψηλοί στην Ευρώπη! Ο Βάλτερ Ταβάρες… Μου αρέσει να παλεύω και να παίζω εναντίον τους».

Για τον Χουάντσο: «Με τον Χουάντσο έχουμε παρόμοιες καριέρες πηγαίνοντας στο ΝΒΑ σχεδόν πριν από 8 χρόνια, ακολουθώντας τα όνειρά μας που είναι να κατακτήσουμε ένα πρωτάθλημα στο ΝΒΑ. Προσπαθούσαμε να είμαστε χαρούμενοι και νομίζω ότι πήρε μια απόφαση αντίστοιχη με τη δική μου, επιστρέφοντας στον Παναθηναϊκό, όπως εγώ επέστρεψα στην Μπάρτσα και νιώθω σπίτι μου. Του εύχομαι τα καλύτερα.

Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει κάποιους τραυματισμούς, ελπίζω να επιστρέψει σύντομα και να παίξουμε αντίπαλοι τον Ιανουάριο. Ελπίζω να παίξω εναντίον του στο Final Four, που θέλω να κερδίσω. Αν φτάσει εκεί, δύο αδέρφια στο Final Four της EuroLeague θα είναι κάτι εκπληκτικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ