Βιλντόζα: «Σίγουρα δεν είμαστε χαρούμενοι με τα τελευταία αποτελέσματα στην διοργάνωση»

Βιλντόζα: «Σίγουρα δεν είμαστε χαρούμενοι με τα τελευταία αποτελέσματα στην διοργάνωση»

Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε λίγο πριν από την αναχώρηση του Παναθηναϊκού, για την αναμέτρηση με την Βιλερμπάν για την Euroleague.

Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στα Μέσα, λίγο πριν από την αναχώρηση του Παναθηναϊκού, για τη Γαλλία και την αναμέτρηση με την Βιλερμπάν για την Euroleague.

Ο Αργεντίνος πλέι μέικερ τόνισε ότι η ομάδα του θέλει μία καλή νίκη, ενώ πρόσθεσε ότι κανείς δεν είναι χαρούμενος με τα προηγούμενα αποτέλεσματα στη Euroleague.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη διαχείριση του παιχνιδιού κόντρα στην Βιλερμπάν: «Κερδίσαμε το προηγούμενο παιχνίδι, θέλουμε να αλλάξουμε την ψυχολογία μας και στην Euroleague, είναι πολύ σημαντικό. ‘Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι και σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο. Σίγουρα δεν είμαστε χαρούμενοι με τα τελευταία αποτελέσματα στην διοργάνωση, αλλά θεωρώ πως χρειαζόμαστε μια καλή νίκη».

Για την θέση της Βιλερμπάν στην βαθμολογία και το καινούργιο της γήπεδο: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει παίξει καλά στους τελευταίους αγώνες με τον νέο προπονητή και σίγουρα έχει επικίνδυνους παίκτες. Το νέο τους γήπεδο τους δίνει άλλη δυναμική, αλλά πιστεύω πως θα κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ