Ενίσχυση στη περιφέρεια με  Ριντβάν Οντσέλ για την Εφές

Ενίσχυση στη περιφέρεια με Ριντβάν Οντσέλ για την Εφές

Η Αναντολού Εφές ανακοίνωσε την απόκτηση του Ριντβάν Οντσέλ από την Νταρουσάφακα με τη μορφή δανεισμού, μέχρι το τέλος της χρονιάς

Η Αναντολού Εφές προχωράει στην ενίσχυση της περιφέρειάς της, με την απόκτηση του Ριντβάν Οντσέλ από την Νταρουσάφακα με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο 26χρονος γκαρντ (1,91 ύψος) θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη Euroleague, με τον Τούρκο να έχει υψηλές παραστάσεις αφού έχει παίξει σε ομάδες της πατρίδας του όπως η Γαλατάσαραϊ, η Τουρκ Τέλεκομ και η Νταρουσάφακα.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Είχα άγχος μην πάρει και εμάς η μπάλα με τα μέτρα – Είμαι χαρούμενος που κάναμε προπόνηση όλοι μαζί»

Μέχρι πρότινος ο Οντσέλ αγωνιζόταν στο Basketball Champions League, όπου σε 5 παιχνίδια τη φετινή σεζόν με τη Νταρουσάφακα μέτρησε 5.4 πόντους, 1.4 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ κατά μέσο όρο.

Η Εφές προχώρησε σε αυτή τη προσθήκη αφού έχει δεχτεί αρκετά πλήγματα λόγω τραυματισμών με τους Μπομπουά, Κλάιμπερν, Οζντεμίρογλου, Πλάις, Γουίλις, Γιλμάζ και Ζίζτις να είναι στα πιτς, με τον Ερντέμ Τζαν να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ