Αρμάνι Μιλάνο: Χάνουν Ολυμπιιακό και Παναθηναϊκό οι Μίροτιτς-Λο

Αρμάνι Μιλάνο: Χάνουν Ολυμπιιακό και Παναθηναϊκό οι Μίροτιτς-Λο

Οι Νίκολα Μίροτιτς και Μαόντο Λο θα απουσιάσουν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Αρμάνι Μιλάνο για μεγάλο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να χάσουν τα ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Οι μέτριες προς κακές εμφανίσεις της Αρμάνι Μιλάνο έχουν… βυθίσει τους Ιταλούς στις τελευταίες θέσεις της Euroleague και συγκεκριμένα στην 15η με ρεκόρ 4-9.

Ωστόσο, η ομάδα του Έτορε Μεσίνα καλείται να αντιμετωπίσει δύο ακόμη μεγάλα προβλήματα όσον αφορά τους παίκτες του. Συγκεκριμένα, οι Νίκολα Μίροτιτς και Μάοντο Λο αποκόμισαν τραυματισμούς και θα απουσιάσουν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Ο Γιασικεβίτσιους αναλαμβάνει τη Φενέρμπαχτσε

Αρχικά, η κατάσταση του Ισπανού φόργουορντ θα επανεκτιμηθεί και ύστερα θα υπάρξει σχετική απόφαση. Από την άλλη ο Γερμανός γκαρντ τραυματίστηκε στον προσαγωγό στο αριστερό πόδι και θα μείνει εκτός για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Με αυτά ως δεδομένα οι δύο τους θα χάσουν τους αγώνες με τις ελληνικές ομάδες, καθώς η Αρμάνι αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στις 22/12 για την 16η αγωνιστική της Euroleague και τον Ολυμπιακό στις 2/1 για την 18η.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ