Αταμάν: «Παίξαμε εξαιρετικά στην επίθεση, μεγάλη η συνεισφορά του Αντετοκούνμπο»

Αταμάν: «Παίξαμε εξαιρετικά στην επίθεση, μεγάλη η συνεισφορά του Αντετοκούνμπο»

Στο επιθετικό κομμάτι και στην απόδοση του Κώστα Αντετοκούνμπο στάθηκε ο Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βιλερμπάν.

O Παναθηναϊκός κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη μέσα στη Γαλλία επί της Βιλερμπάν και ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του μετά το ματς στάθηκε στην απόδοση του «τριφυλλιού» στην επίθεση αλλά και στον Κώστα Αντετοκούνμπο.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα 5-2: Θρύλος… μόνος στο σπίτι

Όσα είπε ο Αταμάν:

«Φυσικά και είναι μία μεγάλη νίκη η αποψινή. Η Βιλερμπάν είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα. Δεν τα παρατάνε ποτέ. Έχουν παίκτες που μπορούν να σκοράρουν, όπως ο Καμπαρό και ο Ντε Κολό. Εμείς όμως χάσαμε 11 βολές.

Παίξαμε απίστευτα στην επίθεση, κυκλοφορώντας σωστά την μπάλα, όπως πρέπει, βρήκαμε τους πόντους που θέλαμε αλλά είχαμε αρκετές χαμένες βολές σε ένα τέτοιο κρίσιμο ματς.

Είναι εξαιρετική η συνεισφορά του Κώστα Αντετοκούνμπο στο τελευταίο δεκάλεπτο. Μας έδωσε αυτό που θέλαμε στην άμυνα για να προστατεύσουμε το ζωγραφιστό. Είναι μία σημαντική νίκη μετά από αυτές τις ήττες που είχαμε. Χάσαμε τρία ματς. Έχουμε εξαιρετική ομάδα και θα συνεχίσουμε όπως πρέπει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ